zdrada

Czyli relacje damsko męskie

Re: zdrada

Postprzez puopia Pn 06 kwi, 2009

A ja zawsze mowie - zaufanie zaufaniem, a kontrola musi byc!!!
Moim zdaneim tak, jak poprzednich forumowiczek zdrada zaczyna sie wtdy, gdy druga osoba zaczyna myslec o kims innym! Czasami mysle, czy zdrada fizyczna czy emocjonalna jest gorsza! Zadnej bym nie wybaczyla - fizyczna wiadomo seks! Emocjonalna - jezeli ta druga osoba zakochuje sie w kims innym, zauracza sie druga osoba! Tzn. ze Ciebie juz nie kocha! Bo jesli Cie kocha to wtedy ja jestem jawazniejsza, najmadrzejsza, najpiekniejsza! mam nadzije, ze wiecie o czym pisze! Jesli zaczyna dazyc uczuciem kogos innego - znaczy sie milosci nie ma!
Ja zdradzie mowie NIE! Nigdy nie bylam w takiej sytuacji (a moze tylko nie wiem), ale mojemu R. nie wybaczylabym jesli by mnie zdradzil! Zburzylby cale zaufanie! Dluzsze godziny w oracy- a ja siedzialabym na szpilkah i myslala, a moze znouw mi to zrobil! Nie ma - jesli zdradza to wie co robi!
“True love does not come by finding the perfect person,
but by learning to see an imperfect person perfectly.”
Jason Jordan
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
puopia
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 478
Data ślubu: 14 sierpnia 2010

Postprzez celka Pn 06 kwi, 2009

puopia, ale z drugiej strony po to jest przebaczenie. Nasz Papiez Jan Pawel II tez wybaczyl czlowiekowi, ktory chcial go zabic. Na tym polega zycie, czlowiek popelnia czasem bledy, ale sztuka jest mu wybaczyc, jezeli tego naprawde zaluje i sie zmienil.
celka
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 389

Postprzez nika99 Pn 06 kwi, 2009

No ja bym zdrady niestety nie wybaczyla :roll: :?
Obrazek
nika99
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 345

Postprzez puopia Pn 06 kwi, 2009

No ja nieststy tez nie! Moze z ta moja wiara jakos kiepsko -ale jak sie przyrzeka przed Bogiem - na dobre i na zle - to nie po to, zeby zdradzac! A jak sie jest w zwaizku to wydaje mi sie, ze to jest jakies zobowiaznaie w stosunku do drugiej osoby! Zdrada nie wchodzi w rachube!
“True love does not come by finding the perfect person,
but by learning to see an imperfect person perfectly.”
Jason Jordan
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
puopia
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 478
Data ślubu: 14 sierpnia 2010

Postprzez Ania-P-k Śr 28 paź, 2009

Jakoś sobie nie wyobrazam zebym mogła wybaczyć zdrade :roll: To nie na moje nerwy. Gdybym sie dowiedziała ze zostałam badz jestem zdradzana odrazu zakonczyłabym wszystko nie zależnie od okolicznosci. Dla mnie zdrada to zdrada i nic nie jest w stanie jej obronić.
Ciezko mi sobie wyobrazić ze po jakims tam czasie przytulam sie do swojego męża a w głowie tłuką mi sie myśli "Ty głupia on cię przytula a tak naprawde wyobraza sobie ze trzyma w ramionach tamtą" :evil:
[color=#FF0080]" Bo w życiu są bowiem rzeczy o które trzeba walczyć - Kocham cię Kamilku"
Ania-P-k
Gość
Gość

Data ślubu: 25 lipca 2009

Poprzednia strona

Powrót do Uczucia

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl