witam w nowym dziale!

Czyli relacje damsko męskie

Kwestie związane z życiem intymnym forumowiczów:

nie powinny być poruszane na forum
3
50%
jest mi to obojętne
2
33%
jest jeszcze inne wyjście (odp w poście)
1
17%

Liczba głosów : 6

Re: witam w nowym dziale!

Postprzez missi7 So 21 cze, 2008

po czescie zgadzam sie z dziewczynami ale przeciez mozna napisac tak zeby zachowac jakis rombek tajemnicy
Obrazek
missi7
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 213
Data ślubu: 19 lipca 2008

Postprzez administrator So 21 cze, 2008

Moze troszkę zdania Administracji.
Uwazamy że najwłaściwszymi odbiorcami intymnych zwierzeń są nasi najbliżsi których mamy przy sobie. Sprawy intymne dotyczące bezpośrednio zainteresowanych są zarezerwowane dla dwojga kochających się osób.
Naszym zdaniem wypowiadanie się na tematy intymne często rodzi problem gdyż wypowiadamy się za dwie osoby.

Dzial który prowadzi Tereska jest bardzo trudnym działem dlatego wspierajmy ją jak tylko możemy dobrą radą. Najlepiej gdy będzie on poruszał ogólnie problemy związane z seksem i relacjami międzyludzkimi (tak np. jak wątek o prostytucji)
Wątki powinny pokazywać nasze patrzenie na sprawę, która jest ogólnym problemem (jak np. prostytucja). Jeśli ktoś ma problemy osobiste to polecamy kanały prywatne (gg, pw) bądź najlepiej rozmowę na żywo.

Dzięki Tereska za troskę o dział. Fajnie że słuchasz opinii innych i dzięki temu go rozwijasz !
administrator
Gaduła
Gaduła

Ilość piwek: 25

Postprzez elcia So 21 cze, 2008

Mi jest trudno cos napisac tak odnosnie siebie. Pisze ale tak ogolnie dotykajac problemu bo czesto bywam na spotkaniach, odszyfrowała mnie tu zarowno kuzynka jak i mieszkanka mojej miejscowosci, wklejam tu zdjecia swoje wiec kolejne osoby mogę mnie rozpoznac wiec dziewnie tak mi by bylo spotykajac potem kogos kto czyta informacje dotyczace najintymniejszej strefy mojego zycia...
Każda chwila z Tobą, to przedsmak cudownej wieczności przy Twoim boku mężu ;*
elcia
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 136
Data ślubu: 4 czerwca 2008

Postprzez Merry So 21 cze, 2008

Teresko uważam, że forumowicze nasi nie będą się w większości wypowiadać na tematy intymne, z tego powodu, o których piszesz Ty i inne osoby: za bardzo się tu znamy, spotykamy się na spotkaniach forumowych itp. i nie każdy chce się aż tak hmmmmm odsłaniać :roll: . Co innego, jak piszesz, na forach anonimowych- tam faktycznie ludzie nie znają granic i opowiadają najbardziej intymne sprawy ze swojego życia. Ja myślę, że to się na naszym forum nie sprawdzi. A co do dyskusji ogólnym, to tak jak Lotka, też myślę, ze powinnaś jako moderatorka i jako forumowiczka też się w nich udzielać :lol: .
Obrazek

Obrazek
Merry
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 23

Postprzez misia N 22 cze, 2008

Rona napisał(a): To forum jest dla mnie zbyt ... bliskie.. zbyt rzeczywiste.. zbyt mało wirtualne, by opowiadać w nim o szczegółach swojego bardzo prywatnego życia!!

Ja też mam takie zdanie
"kochać i być kochanym to dar od Boga"
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
misia
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 664
Data ślubu: 6 czerwca 2009

Postprzez eve.p1 N 22 cze, 2008

Ja też uważam,że pisanie o własnych intymnych sprawach się nie sprawdzi z racji braku anonimowości.To forum jest tak sympatyczne właśnie po części dlatego,że poznajemy się osobiście,nawiązują się nowe przyjażnie.Ale dyskusja na trudne tematy jest jak najbardziej ok.Często w takiej ogólnej dyskusji można też komuś pomóc.Tereska jak najbardziej powinna brać w nich udział,bo dzięki temu więcej dziewczyn ośmieli się i weżmie udział w dyskusji.Temat trudny i aby był nie tylko czytany,ale i dyskutowany,musi być chyba wspierany postami Tereski jako moderatorki i foremki.Chociaż na początku,póki się nie rozwinie.Tak mi się wydaje.
Zapraszam na moją stronę sukien ślubnych
eve.p1
Gaduła
Gaduła

Ilość piwek: 93

Postprzez tereska Pn 23 cze, 2008

dziękuję wam wszystkim za wasze udoskonalające opinie. dużo mi pomogły i teraz wiem, na co powinnam zwracać uwagę przy doborze tematów, by nie popełnić jakiejś że-na-dy :oops:

mam jeszcze prośbę: smiało zakładajcie tematy, o których chcielibyście porozmawiać. jeśli jednak ktoś się na przykład wstydzi lub ma jakieś zahamowania, to zapraszam do pisania na priva- gwarantuję anonimowość, a temat zostanie założony :cool:

p.s. no i żeby tylko nie tyczyło się to zbyt intymnych sfer, bo nie wypada. dziewczyny na forum mi tak wytłumaczyły :roll: a ja się ich musze słuchać, bo nikt mi nie doradzi lepiej :mrgreen:
Obrazek
Na początku Bóg stworzył czekoladę i zobaczył, że to było dobre.
Potem oddzielił jasną od ciemnej i to było lepsze...
tereska
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 84
Data ślubu: 5 sierpnia 2008

Postprzez kswitala Pn 23 cze, 2008

no właśnie to forum nie jest takie anonimowe i to powstrzymuje nas przed pisaniem o tych najbardziej intymnych i osobistych sprawach. Ja wiem, że na tym forum jest mieszkanka i mieszkaniec mojej miejscowości oraz koleżanka z liceum, a nie wiadomo ile ich tu jeszcze będzie. Dziwnie bym się czułą spotykając ich na drodze, gdybym wiedziała, że poczytali sobie tyle o moich osobistych przeżyciach
kswitala

Poprzednia strona

Powrót do Uczucia

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl