Wieczór panieński Misi :)

Wieczór kawalerski, wieczór panieński. Jak zorganizować żeby zaskoczyć ? Zorganizuj coś na ten specjalny wieczór co zaskoczy innych - niech pamiętają… ten dzień !

Wieczór panieński Misi :)

Postprzez misia Pt 24 lip, 2009

Ja już dawno po mojej imprezce 8)
Na wieczór Panieński/Kawalerski zdecydowaliśmy się na tydzień przed ślubem ....
Miniu miał gromadkę kumpli (ok20 osób) a ja moją kochaną gromadkę kumpel 6 osób 8) no ale nie liczy się ilość tylko jakość
NIe spodziewałam się żadnych niespodzianek itp zadań które sa zazwyczaj na takich imprezkach
Zaczęłyśmy zabawę w domu o godzinie 19 ,punkt 7 zadzwoniłam do drzwi jednej z kumpel otwierają i z głośników wydobył sie utwór "złoty krążek" dziewczyny stały przede mną i śpiewały a ja ryczałam jak bóbr ze szczęścia bo nie spodziewałam się w ogóle jakiegokolwiek show :shock:
po uściskach na przywitanie zasiadłyśmy przy stole ja miałam przygotowany tron :mrgreen: (zdjęcie poniżej) zaczęłyśmy drinkować i zaczęły się pierwsze pytania na które miałam odpowiedzieć co się później okazało Miniu miał identyczne i w niedzielę sprawdzaliśmy zgodność :D o dziwo na wszystko odpowiedzieliśmy tak samo :!: następnym zadaniem było jedzenie przyrządzonego prze dziewczyny deseru :shock: :lol: (zdjęcie poniżej) były wygłupy wspólne foty filmiki prezenty i wspomnienia :) gdy już miałyśmy trochę w czubie jechałyśmy do Musiołki (nie lubie tego lokalu ale nic innego nie ma w Opolu) po tańcach i wariacjach stwierdziłyśmy że chyba nam brakuje naszych facetów 8) (a mieliśmy się nie spotykać :!: ) i wsiadłyśmy do taksówek i pojechałyśmy do lokalu gdzie oni się bawili ,o dziwo bardzo się ucieszyli z naszego widoku i razem bawiliśmy się do 8 rano 8) miedzy czasie zmieniając lokal na dom naszych znajomych 8) nie mogę wszystkiego opisać bo obiecałam że większość naszych wygibasów zostanie "w rodzinie" a działo się na prawdę oj działo :!: :lol:
Nie spodziewałam się że mimo ze mojej świadkowej nie było na panieńskim one zorganizują mi taką imprezkę :mrgreen: za co dla nich wielki szacunek :!: Ja i Miniu byliśmy bardzo zadowoleni z pomysłowości naszych znajomych i bez nich te wieczory nie były by takie zajefajne .Dzięki nim zabawa weselna też była pierwsza klasa :lol: :!: nigdy nie zamienilibyśmy ich na innych bo to jest najlepsza ekipa pod słońcem :!:
Ciesze się strasznie że nie tylko zostana nam wspomnienia po tym wieczorze ale mamy też mnóstwo zdjęć i filmików no i kajdanki ,baty ,kości słomki ,laki dmuchane itp gazety :mrgreen: :lol:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
"kochać i być kochanym to dar od Boga"
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
misia
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 664
Data ślubu: 6 czerwca 2009

Re: Wieczór panieński Misi :)

Postprzez mala_kicia1 Pt 24 lip, 2009

hehe super wyglądałyście :D a deserek genialny :lol: :mrgreen:
Obrazek
Nasz Mały Misiaczek
Obrazek Obrazek
mala_kicia1
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 197
Data ślubu: 23 maja 2009

Postprzez maqdzia Pt 24 lip, 2009

misia, tron :shock: :lol: :mrgreen: super :) deserek wyglada smakowicie !!! :lol: :lol: na pewno imprezka byla udana :mrgreen: no i podoba mi sie koncowka, ze razem z mezczyznami sie bawiliscie :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt 24 lip, 2009 przez maqdzia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
maqdzia
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 612
Data ślubu: 22 sierpnia 2009

Postprzez nika99 Pt 24 lip, 2009

misia, super impreza :mrgreen: Deser mniami :P Szaleni :mrgreen:
Obrazek
nika99
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 345

Postprzez puopia Pn 10 sie, 2009

a ja dopiero teraz odkrylam Twoj watek-fajnie, ze macie super wspomnienia! faktycznie tacy znajomi to skarb :)
“True love does not come by finding the perfect person,
but by learning to see an imperfect person perfectly.”
Jason Jordan
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
puopia
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 478
Data ślubu: 14 sierpnia 2010

Postprzez misia Śr 12 sie, 2009

puopia napisał(a):faktycznie tacy znajomi to skarb :)
oj tak z nimi można by było konie kraść :!: :mrgreen:
"kochać i być kochanym to dar od Boga"
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
misia
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 664
Data ślubu: 6 czerwca 2009

Powrót do Relacje z wieczorów panieńskich/kawalerskich

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl