Tylko dla mężatek!!

Jak Wam się żyje po ślubie ? Z jakimi problemami i radościami macie do czynienia na codzień

Re: Tylko dla mężatek!!

Postprzez Joanna* Śr 28 paź, 2009

Miszelka, Aaardenka, jakby to.. no cóż.. nasz ( niestety znajomy) architekt się nie śpieszy. Czasem mam ochotę na niego nawrzeszczeć. Projekt wciąż niegotowy,choć kostruktorzy coś juz przeliczają.Teraz dojrzał, że warunki zabudowy ( strasznie ważny papier) ma błędy i nasz garaż wg tegoż powinien mieć wysokość altanki. Umowa z energią się szykuje, ale żeby złożyć papiery do Pozwolenia Na Budowę, to jeszcze daleko :evil: Jeśli nie zdążymy z papierami do lutego, to go ukatrupię, bo wtedy mamy umówioną ekipę bud. :!:
Chcielismy już kupić dachówki, porotherm, ale jak? Bez projektu?
Generalnie! MOJA RADA: kupować tylko projekt gotowy i wtedy zanieść go do archi. na ewent. drodne przeróbki ( nie konstrukcyjne, bo czasowo wyjdzie na to samo).
Jeszcze nie tracę humoru, nerwy trzymam na budowlańców i różnej maści majstrów, bo jak wiadomo, pierwszy dom buduje się dla wroga :mrgreen:
Kurna duża ta chałupa nam wyszła..przestrezń nad garażem będzie pokojem hobby, bo trochę za dużo tymch metrów :D
Obrazek
Joanna*
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 248
Data ślubu: 29 sierpnia 2009

Re: Tylko dla mężatek!!

Postprzez Aaardenka Śr 28 paź, 2009

joanno 3mam kciuki i ciesz sie:))))))))
Cywilny:
Obrazek
Kościelny: