tabletki uspokajajace w dniu slubu

Co radzicie a co odradzacie ? Rady weselne, które często ratują… z największej opresji. Co zabrać na wesele - zapasowe spodnie, agrawkę, środek czyszczący ?

Re: tabletki uspokajajace w dniu slubu

Postprzez trinity84 Śr 11 sie, 2010

Ja z mężem kilka dni przed piliśmy melissę, z gruszką chyba, taka owocowa. T bardzo źle znosi stres (fizycznie) i ja też chodziłam podminowana, a herbatka lekko nas uspokajała i nie miała takich efektów jak tabletki. W dniu ślubu rano też się napiliśmy, bo ja mało nie zemdlałam przy czesaniu, strasznie słabo mi było, ale potem już zupełny luzik i przeżywanie w pełni tego dnia.
Obrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

Obrazek
trinity84
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 59
Data ślubu: 15 lipca 2010

Postprzez medusa Cz 12 sie, 2010

trinity84 napisał(a):Ja z mężem kilka dni przed piliśmy melissę, z gruszką chyba, taka owocowa. T bardzo źle znosi stres (fizycznie) i ja też chodziłam podminowana, a herbatka lekko nas uspokajała i nie miała takich efektów jak tabletki. W dniu ślubu rano też się napiliśmy, bo ja mało nie zemdlałam przy czesaniu, strasznie słabo mi było, ale potem już zupełny luzik i przeżywanie w pełni tego dnia.

mysle , ze melissa napewno nie zaszkodzi. jest bardzo lagodna.
osobiscie rozumiem obawy przed zbytnim rozemocjonowaniem, ale nie zdecydowalabym sie na srodki uspokajajace.
Obrazek
medusa
Bywalec
Bywalec

Ilość piwek: 15
Data ślubu: 2 lipca 2011

Postprzez olairobert Pn 23 sie, 2010

ja tez nie zdecydowalabym sie na tabletki - zreszta zdziwilabym sie gdyby ktos ci je w takim celu przepisal - na peno nie mialabym dobrych opini o takim lekarzu.

ja sie zastanawiam nad czyms ziolowym dzien przed - glownie po to zeby choc kilka godzin sie przespac - ja jak sie czyms ekscytuje to nie spie - a potem jestem padnieta ;)
Obrazek
Obrazek
olairobert
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 237
Data ślubu: 11 września 2010

Postprzez madzia123 Wt 07 wrz, 2010

olairobert, mam tak samo ja ty, jestem pewna że będę miała problemy z zaśnięciem, bo w takich momentach, a raczej przed mój mózg zaczyna strasznie dużo myśleć, wyobrażać sobie itp i ze snu nici. dzień przed chyba też się zdecyduje na coś łagodnego, ale tylko dlatego żeby być wypoczęta.
Obrazek
Obrazek
madzia123
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 99
Data ślubu: 27 sierpnia 2011

Postprzez namdo Wt 07 wrz, 2010

powiem wam szczerze, ze bardzo obawialam sie dnia naszego slubu, z powodu emocji. Jestem emocjonalna. Miesiac wczesniej na weselu u kuzyna polowe przeplakalam, ale tylko dlatego ze wyobrazalam sobie jak to bedzie u nas.
W dzien naszego slubu czulam sie szczesliwa jak nigdy. Cieszylam sie i podobalo mi sie ze jestesmy w centrum uwagi. Wprawdzie ciocia miala jakies ziolowe tabletki uspokajajace ale nawet ich nie chcialam. Mialam zjesc od 3-6. Wzielam jedna. I cos dzialalo nie wiem. Na blogoslawienstwie i tak mialam lzy w oczach, a pozniej tez pare razu.
Ktos mi tu dobrze radzil zeby nie kryc swoich emocji. Powinnam za ta rade postawic piwko.
Obrazek
namdo
Bywalec
Bywalec

Ilość piwek: 22
Data ślubu: 28 sierpnia 2010

Postprzez ART. DECO JUBILER Pn 29 lis, 2010

Ja tez bardzo obawiałam się tego dnia,jednak żadnych tabletek uspokajających nie brałam :) Jedyne co mnie pocieszało,to dobre słowo mojej mamy i wsparcie przyszłego męża :)
Pierścionki i obrączki ślubne
ART. DECO JUBILER
Bywalec
Bywalec

Ilość piwek: 5

Postprzez CKSTUDIO Pn 05 gru, 2011

Tak ja znam rewelacyjny sposób, wieczorem w przeddzień ślubu się po prostu wyspać i to wszystko . Lampka wina gorąca kąpiel z olejkiem eterycznym i sen .... Żadnych znieczuleń innych bo potem jak na zdjęciach będziecie wyglądać tacy znieczuleni wyluzowani ogólnie bez energii co ???? :twisted:
CKSTUDIO PHOTOGRAPHY www.ckstudio.pl
CKSTUDIO
Gość
Gość

Postprzez Ruth Wt 10 sty, 2012

Popieram.. zadnyc tabletek.. ja w dniu slubu bylam naladowana pozytywna energia..i ciagle sie usmiechalam ze szczescia .. Lampka wina dzien przed ..aby dobrze sie wyspac..i cieszyc sie wspanialym dniem :) Chlonac kazda chwile aby miec co wspominac.... :)
[url=http://www.weddingcountdown.com]
Obrazek
[/url]
Ruth
Bywalec
Bywalec

Ilość piwek: 35
Data ślubu: 16 maja 2011

Poprzednia strona

Powrót do Porady i komentarze

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl