Suknia Ślubna Annais Bridal model MIRACLE sprzedam

Komis rzeczy - czyli miałaś ślub i już twoja ukochana suknia ślubna ma ochotę na zmianę właściciela - nic trudnego. Wystaw swoją… suknię ślubną…, garnitur do ślubu lub inną… garderobę jako ofertę do kupienia na naszym forum ślubnym

Suknia Ślubna Annais Bridal model MIRACLE sprzedam

Postprzez Patucha86 So 07 sty, 2012

Witam,
mam do sprzedania suknię ślubną

Annais Bridal model MIRACLE z kolekcji JOURNEY 2011 Sukienka została zakupiona w październiku tego roku w salonie sukien ślubnych SUZANE B. w Opolu. Suknia jest w kolorze IVORY. Wykonana jest z satyny, na wierzchu której jest śliczna koronka wyszyta koralikami i innymi błyskotkami. Suknia posiada podpinany tren na tzw. trokach, dzięki czemu trzyma się bardzo mocno i nie odpina podczas weselnego szaleństwa. Rozpięty tren robi niesamowite wrażenie - pięknie się prezentuje w kościele jak również na sesji zdjęciowej. Sukienka jest także wiązana z tyłu, dzięki czemu idealnie dopasowuje się do sylwetki i idealnie przylega do ciała - w każdej chwili można sobie ją bardziej dociągnąć lub też poluźnić - posiada także wszyte ramiączka również obszyte koralikami. Były one że tak powiem awaryjne w moim przypadku i ani razu ich nie użyłam, ale w razie "W" są - można je sobie także wypruć. Jednym słowem sukienka idealnie podkreśla kobiece kształty i eksponuje co trzeba;) i dodatkowo świetnie wyszczupla! Elegancko prezentuje się podczas tańca - efekt super. Sukienka jest bardzo lekka i wygodna. Ja w ogóle nie czułam, że mam ją na sobie, a miałam ją na sobie około 17 godzin. Gwarantuję, że w tej sukni Panna Młoda będzie czuć się naprawdę wyjątkowo w tym najważniejszym dniu swojego życia!!!

Do sukienki dołączam: *halkę z kołem(koło można spokojnie wyjąć, jeśli ktoś nie chce z kołem), *bolerko, *welon długi, *welon krótki. Sukienka jest w rozmiarze 38, ale dzięki wiązaniu które posiada spokojnie będzie pasować na drobniejszą Pannę Młodą, lub też taką, która nosi rozmiar 40. Jest ona na wzrost 164cm + 7cm obcas. Myślę że jak ktoś jest wyższy lub niższy troszeczkę, a będzie miał dobra krawcową to trochę ją przedłuży lub skróci.

Podam moje wymiary, żeby mniej więcej mieć obraz na jaką sylwetkę będzie pasować sukienka:
biust – 90cm,
pod biustem – 83cm,
talia – 77cm,
biodra – 99cm .

Sukienka jest także po czyszczeniu. Możliwość przymiarki w Oleśnie Śląskim – woj. Opolskie. Na wszelkie pytanie odpowiem telefonicznie (696990680) i mailowo.

Tutaj można zobaczyć jak sukienka wygląda
http://slubnasuknia.pl/belissimaexclusi ... racle.html
http://slubnasuknia.pl/belissimaexclusi ... cle-1.html

Natomiast więcej zdjęć prywatnych mogę przesłać na maila.

Cena do negocjacji!!!
Patucha86
Gość
Gość

Re: Suknia Ślubna Annais Bridal model MIRACLE sprzedam

Postprzez Patucha86 Pn 12 mar, 2012

Oferta nadal aktualna!!!
Patucha86
Gość
Gość

Re: Suknia Ślubna Annais Bridal model MIRACLE sprzedam

Postprzez iwek_12345 Pn 19 mar, 2012