slub w 2009 roku- PISZCIE

Daty Waszych ślubów. Napiszcie nam co gdzie i kiedy? Może odwiedzimy Was w waszym szczególnym dniu i ucałujemy Was od opolskich forumowiczów

slub w 2009 roku- PISZCIE

Postprzez nika99 Śr 04 lip, 2007

Witam was wszystkich!
Moi kochani, zalozylam ten temat, bo widze tu daty na 2007, 2008 rok,ale nie na 2009 :cool: Wiem, wiem, ze to jeszcze sporo czasu,ale z radochynjuz nie moglam sie powstrzymac. A zatem piszcze panie i panowie, ktozy macie slub planowany na 2009 rok :smile:
pozdrawiam :grin:
Obrazek
nika99
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 345

Re: slub w 2009 roku- PISZCIE

Postprzez Merry Cz 05 lip, 2007

nika99 napisał(a):panie i panowie, ktozy macie slub planowany na 2009 rok

No ciekawe, ciekawe, czy ktoś się znajdzie już z forum na 2009 rok. Choć fakt, to jeszcze strasznie dużo czasu. Mi narazie do sierpnia 2008 wydaje się, że to strasznie dużo czasu, a co dopiero 2009!
A dlaczego zdecydowaliście się dopiero na 2009????
Obrazek

Obrazek
Merry
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 23

Postprzez nika99 Cz 05 lip, 2007

Hej Sloecznameg :wink:
Szczerze powiedziawszy pobrali bysmy sie juz najchetniej w tym roku,ale chcemy sobie sami sfinasowac slub i to rzecz jasna kosztuje. Poza tym jestesmy idealistymini chcemi miec wszystko zapniete na ostatni guzik :wink: wiem, ze to trudne,a nawet po prosze nierealne zorganizowac wszystko na "6", no ale :razz:
Poza tym jestesmy jeszcze w poszukiwaniu mieszkanka w powiecie strzeleckim (jakbys miala jakies namiary,malbo kto inny-PROSIMY) a jak to sie nie uda, to planujemy zostac u mnie. A wiec trzeba by bylo jeszcze przed slubem sobie urzadzic. Mam nadzieje, ze wytlumaczylam czemu dopiero :cry: 2009 rok.

pozdrawiam
Obrazek
nika99
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Postprzez Merry Cz 05 lip, 2007

nika99 napisał(a):w poszukiwaniu mieszkanka w powiecie strzeleckim

Oj mamy ten sam problem- poszukiwanie mieszkanka. Na razie jeszcze się wstrzymujemy, ale w tym roku by coś trzeba już mieć :-). Ale jakbym coś słyszała, to dam znać :-).
P.s. w jakim jesteście wieku??
Obrazek

Obrazek
Merry
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Postprzez nika99 Cz 05 lip, 2007

Bylabym wdzieczna Slonecznameg :smile: Bo nam baaaardzo zalezy miec wlasne gniazdko, dlatego prosze... :smile:
Moj skarbek ma 24 latam, a ja slodkie :cool: 20 lat !
Pozdrawiem i czekam na wszelkie inforamcje :smile:
Obrazek
nika99
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Postprzez aga Pt 06 lip, 2007

Ja może jeszcze później będę brać ślub :sad: Plany były na przyszły rok, ale nie wypaliły przez zawalenie się planów finannsowych bo my także chcemy sami pokryć koszty wesela noi jak narazie nie widać perspektyw na zdobycie takich środków finansowych. Także, w którymś wątku pisałaś, że jesteś tu za wcześnie - nie jesteś! :mrgreen: Tak jak Ci ktoś odpisał możesz wiele skorzystać, bo będziesz już wiedziała gdzie uderzyć, gdzie co kupić itp. Nabierzesz "doświadczenia" na dziewczynach, które już są po ślubie. Ja tak robię, wszystko skrzętnie notuję :mrgreen: Już wiem jakiego chce fotografa, ile trzeba pozałatwiać przed ślubem, zapisuję sobie dodatki, które mi się podobają i tak sobie się uczę :grin: Ale najważniejsze, że gdy nadejdzie czas załatwiania to nie będę zdesperowana poszukiwać jakiegoś zespołu, kamerzysty itp co potem okaże się niewypałem, tylko otworzę swoje notatki....

A poza tym forum jest bardzo fajne i są na nim bardzo, bardzo fajni ludzie.
Obrazek

Obrazek

Obrazek
aga
Uczestnik
Uczestnik

Ilość piwek: 1

Postprzez Merry Pt 06 lip, 2007

aga napisał(a): poza tym forum jest bardzo fajne i są na nim bardzo, bardzo fajni ludzie.

To chyba najważniejsze, Niestety nie na wszystkich forach ślubnych panuje taka przyjazna atmosfera. Na jednym, na którym wcześniej się udzielałam, było strasznie dużo chamstwa i zawiści. Dlatego się cieszę, że trafiłam tu.
Obrazek

Obrazek
Merry
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Postprzez aga Pt 06 lip, 2007

Slonecznameg napisał(a):
aga napisał(a): poza tym forum jest bardzo fajne i są na nim bardzo, bardzo fajni ludzie.

To chyba najważniejsze, Niestety nie na wszystkich forach ślubnych panuje taka przyjazna atmosfera. Na jednym, na którym wcześniej się udzielałam, było strasznie dużo chamstwa i zawiści. Dlatego się cieszę, że trafiłam tu.

I ja się cieszę :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
aga
Uczestnik
Uczestnik

Ilość piwek: 1

Następna strona

Powrót do Zapowiedzi

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl