SLUB TUZ TUZ

Daty Waszych ślubów. Napiszcie nam co gdzie i kiedy? Może odwiedzimy Was w waszym szczególnym dniu i ucałujemy Was od opolskich forumowiczów

SLUB TUZ TUZ

Postprzez Chouchoute Pn 09 kwi, 2007

Iwona Marta i wszyscy co juz ten wielki dzien sie zbliza piszcie jak to jest tydzien przed slubem :roll:

Stresujecie sie bardzo???
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Chouchoute
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 65
Data ślubu: 14 lipca 2007

Re: SLUB TUZ TUZ

Postprzez MartaR Pn 09 kwi, 2007

czy ja sie stresuje??? kochana, ja wariuje!!! z minuty na minuty myślę, coraz więcej....i więcej i więcej........Co godzine przeglądam liste, którą uczyniał, po to by niczego nie zapomnieć zabrać ze soba, ponieważ w środę po pracy jade do Opola z Warszawy, bo teraz mieszkam w stolicy......ale czasami miewam przebłyski, że przecież, to mój a zarazem nasz dzień się zbliża i może warto by sież zastanowić nad tym, czy aż tak należy się tym wszystkim przejmować. Pewnie, że każda z nas chce aby ten dzień był najpiekniejszy, ale jesteśmy tylko ludźmi, a życie jak życie, nie wszystko wychodzi naj naj.... Marzy mi się aby moi goście się świetnie bawili, byli zadowolenie, ale przede wszystkim zamierzamy my świetowac swiętowac i jeszcze raz świętować......ale nie da się ukryć, że ten tydzień przed to okres, w ktrórym emocje sięgają zenity, więc nie wiem co będzie w sobote, o jesu to już w tą sobote!!!!!!!!!!!!!!! ;-) :mrgreen: Pozdrawiam Trzymajcie za mnie kciuki cobym nie zemdlała!!!
MartaR
Uczestnik
Uczestnik

Postprzez Chouchoute Pn 09 kwi, 2007

Oj trzymamy trzymamy napewno wszystko bedzie super czego Ci zycze. A ja to czasami juz bym chciala byc tydzien przed a taki dreszczyk emocji tez bedzie zapamietany na zawsze no i juz drugi raz sie nie przytrafi :mrgreen: Powodzenia jeszcze raz.

Ajezeli zemdlejesz nie zapomnij nam wyslac filmiku :razz:

Zartuje na pewno wszystko bedzie ok. Nie stresuj za duzo i wykorzystaj ten dzien na maxa.
abus pozniej mogla opowiadac pociechom swoim no i nam oczywiscie. Czekamy z niecierpliwoscia a zyczenia zloze Ci w sobote
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Chouchoute
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 65
Data ślubu: 14 lipca 2007

Postprzez MartaR Pn 09 kwi, 2007

Dziękuje że jesteście ze mną i pomagacie mi w tych ostanich dniach przed tak wielkim dniem ;-) :mrgreen:
MartaR
Uczestnik
Uczestnik

Postprzez agawu Pn 09 kwi, 2007

Bardzo mocno trzymam kciuki!
Na pewno będzie to Twój CUDNY DZIEń !

A stres jest zrozumiały ...
Ja jeszcze mam dobre 4 miesiące a już przeżywam wszystko :mrgreen:
agawu
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 11

Postprzez elcia Wt 10 kwi, 2007

ja w sumie przeżywam to od dnia jak zaczeliśmy nasze przygotowanie, jakieś 3 miesiace temu od poszukiwń sali. Teraz cągle czegos tutaj sazukam zeby o niczym nie zapomnieć, rozmawiamy o plancach z narzeczonym i rodzicami i ciagle coś załatwiamy:)
Każda chwila z Tobą, to przedsmak cudownej wieczności przy Twoim boku mężu ;*
elcia
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 136
Data ślubu: 4 czerwca 2008

Postprzez MartaR Wt 10 kwi, 2007

Moja głowa pęka;-) na szczeście praca pomaga mi się odstresować, ale co będzie jutro ostani dzień w pracy a potem czwartek, piatek i sobota!!!! ;-) :mrgreen: Zawrót głowy.......
MartaR
Uczestnik
Uczestnik

Postprzez agawu Wt 10 kwi, 2007

MartaR napisał(a):Moja głowa pęka;-) na szczeście praca pomaga mi się odstresować, ale co będzie jutro ostani dzień w pracy a potem czwartek, piatek i sobota!!!! ;-) :mrgreen: Zawrót głowy.......

Napisałam juz w innym wątku że nie zazdroszczę stresu :neutral:

Ja nie mogę sobie wyobrazic siebie kilka dni przed ślubem.
Teraz we mnie wszystko drży jak pomyślę że czas tak szybko mknie ...
agawu
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 11

Następna strona

Powrót do Zapowiedzi

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl