Garliczek i Misio - 17 lipca 2010

Co macie załatwione a czego nie? Jak wyglą…da organizacja wesela - czy macie już zaproszenia ślubne ?

Re: Garliczek i Misio - 17 lipca 2010

Postprzez medusa Cz 12 sie, 2010

Garliczek, wygladalas bosko.
Wszytskiego dobrego!!! :D
Obrazek
medusa
Bywalec
Bywalec

Ilość piwek: 15
Data ślubu: 2 lipca 2011

Postprzez le_ann Pt 03 wrz, 2010

Hej hej Garliczku, wyglądałaś prześlicznie...
pytanie mam: jaki emasz refleksje po weselu w Dworku Peszków? Zarezerwowaliśmy tam termin na nasze wesele, ale zaczynają do nas docierać najróżniste rewelacje, nie tylko dobre niestety... dużo słyszalam o jedzeniu, że średnie i mało, że goście w drugi dzień głodni chodzą... z kolei z innej strony słyszalam ze kucharka się zmienila i teraz jedzenie jest wyśmienite, i nikt głodny nie chodził... poza tym jestem ciekawa które menu wzielas (my mamy dwa do wyboru) i jak tam z wiejskim stołem i owocowym stołem u Ciebie było... z tego co wiem to owocowy stół z fonatnna czekoladowa kosztuje 1300zl :shock: co mi się wydaje sporo jak za sam dodatek owocowy... za to o swojskim stole nie pomyślałam wcześniej i zapomniałam sie zapytać :oops: , a wczoraj doszly mnie sluchy ze ktoś byl na weselu gdzie taki stół był, no i goście byli podobno zachwyceni swojskim jadłem... i byłam ciekawa ile takie cudo kosztuje... wogóle o refleksje i porady bym prosiła, jako ze rok nam jeszcze został i jest szansa zmienić lokal... nie chcę sie obudzić z ręką w nocniku dwa miesiące przed weselem :roll:

buziaczki i gratulacje
Obrazek
Obrazek
le_ann
Początkujący
Początkujący

Ilość piwek: 2
Data ślubu: 13 sierpnia 2011

Postprzez garliczek So 11 wrz, 2010

le_ann napisał(a):Hej hej Garliczku, wyglądałaś prześlicznie...
pytanie mam: jaki emasz refleksje po weselu w Dworku Peszków? Zarezerwowaliśmy tam termin na nasze wesele, ale zaczynają do nas docierać najróżniste rewelacje, nie tylko dobre niestety... dużo słyszalam o jedzeniu, że średnie i mało, że goście w drugi dzień głodni chodzą... z kolei z innej strony słyszalam ze kucharka się zmienila i teraz jedzenie jest wyśmienite, i nikt głodny nie chodził... poza tym jestem ciekawa które menu wzielas (my mamy dwa do wyboru) i jak tam z wiejskim stołem i owocowym stołem u Ciebie było... z tego co wiem to owocowy stół z fonatnna czekoladowa kosztuje 1300zl :shock: co mi się wydaje sporo jak za sam dodatek owocowy... za to o swojskim stole nie pomyślałam wcześniej i zapomniałam sie zapytać :oops: , a wczoraj doszly mnie sluchy ze ktoś byl na weselu gdzie taki stół był, no i goście byli podobno zachwyceni swojskim jadłem... i byłam ciekawa ile takie cudo kosztuje... wogóle o refleksje i porady bym prosiła, jako ze rok nam jeszcze został i jest szansa zmienić lokal... nie chcę sie obudzić z ręką w nocniku dwa miesiące przed weselem :roll:

buziaczki i gratulacje

Wystawilam moja opinie w watku o Dworku (w koncu ;)) wiec mozesz przeczytac ale jesli masz dodatkowe pytania daj znac!

...a jesli chodzi o stol z owocami lub wiejski to nie mam pojecia bo mnie to nie interesowalo i mialam owoce i wedliny na stolach. Nie ryzykowalambym jesli masz duzo ludzi z dodatkowymi stolami, chyba ze pokarza Ci przed weselem dokladnie jak wszystko bedzie wygladalo!

powodzenia!
Nasz ślub : 17 lipiec 2010
garliczek
Początkujący
Początkujący

Ilość piwek: 1

Postprzez le_ann So 11 wrz, 2010

ej, ja to chyba ślepa jestem :shock: , albo się jeszcze Twoja opinia nie dodała w poście o dworku, bo za cholerę jej znaleść nie moge :/

pozdrwowionka
Obrazek
Obrazek
le_ann
Początkujący
Początkujący

Masz racje :(
garliczek
Początkujący
Początkujący

ok naskrobie cos i wysle jeszcze raz :)
garliczek
Początkujący
Początkujący

chyba dodalam moja opinie z 15 razy :(
musi byc zaakceptowana przez admina dlatego jej jeszcze nie ma :(
garliczek
Początkujący
Początkujący

Postprzez le_ann So 11 wrz, 2010

aaa.... no w takim razie mega rozbudowałaś wątek o Dworku Peszków dodając ją z 15 razy :mrgreen: piwko się leje
Obrazek
Obrazek
le_ann
Początkujący
Początkujący

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Przygotowania do wielkiego dnia

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl