Wszytskiego dobrego!!!

le_ann napisał(a):Hej hej Garliczku, wyglądałaś prześlicznie...
pytanie mam: jaki emasz refleksje po weselu w Dworku Peszków? Zarezerwowaliśmy tam termin na nasze wesele, ale zaczynają do nas docierać najróżniste rewelacje, nie tylko dobre niestety... dużo słyszalam o jedzeniu, że średnie i mało, że goście w drugi dzień głodni chodzą... z kolei z innej strony słyszalam ze kucharka się zmienila i teraz jedzenie jest wyśmienite, i nikt głodny nie chodził... poza tym jestem ciekawa które menu wzielas (my mamy dwa do wyboru) i jak tam z wiejskim stołem i owocowym stołem u Ciebie było... z tego co wiem to owocowy stół z fonatnna czekoladowa kosztuje 1300zlco mi się wydaje sporo jak za sam dodatek owocowy... za to o swojskim stole nie pomyślałam wcześniej i zapomniałam sie zapytać
, a wczoraj doszly mnie sluchy ze ktoś byl na weselu gdzie taki stół był, no i goście byli podobno zachwyceni swojskim jadłem... i byłam ciekawa ile takie cudo kosztuje... wogóle o refleksje i porady bym prosiła, jako ze rok nam jeszcze został i jest szansa zmienić lokal... nie chcę sie obudzić z ręką w nocniku dwa miesiące przed weselem
![]()
buziaczki i gratulacje

Powrót do Przygotowania do wielkiego dnia