Witam, słyszałam wiele pochlebnych opinii o pani Violi, która ma salon w Krapkowicach. kilka dziewczyn z forum bardzo ją zachwala ale czy można gdzieś zobaczyć jej makijaże? nie wiem które z was się u niej malowały więc nie wiem, które zdjęcia mam oglądać żeby zobaczyć jej dzieła:) może mogłybyście wkleić tutaj jakieś? byłabym bardzo wdzięczna:)
madzia123, ja sie malowalam u pani Violi i wysle ci na priva fotki gdzie troszku tan makijarz widac bo takiego tylko z makijarzem nie mam Chyba ze poszukasz sobie w moim watku makijarz probny jaki zostal wykonany . Moja mama tez sie u niej malowala. Najlepsze jest to ze makijarz sie super trzymal
"Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku." Antoine de Saint-Exupéry
madzia123, albo podaj mi prywatnego meila i ci wysle jedna fotke ona jest strasznie duza i tasm dobrze makijarz widac a jak zmniejsze to juz nie za bardzo
"Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku." Antoine de Saint-Exupéry
wysyłam Ci mój adres na priva. bardzo chętnie zobaczę jakieś jej dzieło ponieważ do tej pory widziałam tylko jeden, ale typowo wieczorowy, a tyle pochlebnych opinii słyszałam o tej pani..
naprawdę perfekcyjną! w zyciu bym nie powiedziała, że masz niedoskonałą cerę! jestem pewna ze przesadzasz. na pewno nie jest straszna. wyglądałaś pięknie i z pewnością nie był to tylko efekt makijażu
madzia123 napisał(a):naprawdę perfekcyjną! w zyciu bym nie powiedziała, że masz niedoskonałą cerę! jestem pewna ze przesadzasz. na pewno nie jest straszna. wyglądałaś pięknie i z pewnością nie był to tylko efekt makijażu
madzia123 naprawde moja cera daje duzo do zyczenia Ci co mnie znaja mogliby tylko potwierdzic ale ciesze sie za te mile slowka Przede wszystkim ciesze sie ze moglam ci chodz troszke pomoc
bardzo mi pomogłaś. dobrze jest usłyszeć dobre opinie ale co się zobaczy na własne oczy to wiadomo. a teraz mam pewność że opinie te nie były przesadzone