Niaka ja to przerobilam 3 tygodnie w hiszpanii bylam w blanes blisko lorretDer mar.fajnie ale wolalam grecje. Tylko nie polecam jazdy autokarem jak ja zrobilam bo podroz wykancza.
“True love does not come by finding the perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly.” Jason Jordan
nati1304, ja bylam w Loret de Mar wieki temu, mialam chyba 16 lat wtedy, bylo fajnie, ale bez rewelacji. Tez bylismy w Barcelonie, Monaco, Monte Carlo + tydzien we Francji u rodziny mieszkalismy ( wycieczka byla polaczana z wyniana z LO) . Moze teraz sie zmienilo, ale wtedy bylo tak sobie..
wszystko zalezy kto co lubi, Lloret moim zdaniem ma sliczna plaze i w ogole linie brzegowa ale poza tym niewiele wiecej ... bo reszta to same hotele i dyskoteki, jako miasto do zwiedzania no co tu kryc nie ma tam nic ... a Barcelona piekna!
wszyscy tak zachwalaja barcelone ze az sie boje ze mi , tak na przekor, nie bedzie sie podobac przekonamy sie juz w weekend- baaaardzo sie juz na to ciesze
Barcelona rzeczywiście urzeka! My byliśmy i na pewno jeszcze raz się wybierzemy. A w ten weekend wybieramy się do Walencji, na kilka dni... Szkoda tylko, że prognozy przewidują deszcze w tym czasie