Portale randkowe, czyli miłość przez internet

Czyli relacje damsko męskie

Portale randkowe, czyli miłość przez internet

Postprzez mmagdallenka Pt 13 sie, 2010

Co uważacie na temat portali randkowych?
Czy można tam znaleźć swoją drugą połówkę?
Czy warto zaufać i nie bać się takich znajomości?
Nie noszę rozmiaru XS, nie mam figury modelki, nie widać mi wystających kości, ale ze swoich krągłości umiem uczynić atut :)

Obrazek
mmagdallenka
Początkujący
Początkujący

Ilość piwek: 8

Re: Portale randkowe, czyli miłość przez internet

Postprzez kasia kata Pt 13 sie, 2010

statystki + opowiesci znajomych wyraznie swiadcza o tym, ze jest to w ostatnich latach jeden z najpopularniesjzych sposobow na poznanie drugiej osoby :D takie czasy po prostu, ze czesto dominuje rzeczywisctosc wirtualna ponad realna :wink: :lol:
Obrazek
Obrazek
kasia kata
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 122
Data ślubu: 7 sierpnia 2010

Postprzez Nina3843 Pt 13 sie, 2010

Ja przez internet poznałam kilku facetów- totalna porażka i pomyłki :? Ale dzięki jednemu z nich poznałam swojego przyjaciela :D może, czasem moje uczucia nie były czysto przyjacielskie ( w pewnym okresie byłam nim zauroczona), ale teraz wiem, że to prawdziwa przyjaźń damsko-męska bez podtekstów :D

A co do znajdywania miłości przez internet.... koleżanka tak poznała swojego chłopaka, ale czy będą razem na zawsze to się okaże :wink:
Pozdrawiam,
Nina

Obrazek

Obrazek
Nina3843
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 160
Data ślubu: 17 września 2011

Postprzez medusa Pn 16 sie, 2010

A co to za roznica jak poznaje sie nowa osobe? Zawsze sie smieje, jak ktos ma obawy, ze w internecie to mozna jakiegos wariata/zboczenca poznac. No owszem, ale tak samo mozna tego wariata poznac w barze/dyskotece. A co z niego za gagatek okazuje sie dopiero po czasie...jak to w zyciu.

Osobiscie poznalam mojego narzeczonego przez portal randkowy, nasz zwiazek niczym nie rozni sie od innych.
Dwie moje przyjeciolki poznaly swoich facetow na stronach randkowych, jedna bierze slub za 5 dni i maja cudne dzieciatko razem, druga w przyszlym roku idzie do oltarza :D

Co moge ze swojego doswiadczenia ze znajomosciami internetowymi powiedziec to tyle, ze warto spotkac sie od razu! Nie czatowac miesiacami, bo potem rozczarowanie moze byc ogromne :wink:
Obrazek
medusa
Bywalec
Bywalec

Ilość piwek: 15
Data ślubu: 2 lipca 2011

Postprzez Ania&Marcin Pn 28 lut, 2011

Ja poznałem moją narzeczoną na czaterii i nie żałuję, lepszego sposobu nawiązywania kontaktów dla nie śmiałych nie znam, wszystkim polecam, co do zboczeńców takich można spotkać wszędzie.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ania&Marcin
Gaduła
Gaduła

Ilość piwek: 20
Data ślubu: 13 lipca 2013

Powrót do Uczucia

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl