Platry antykoncepcyjne

Platry antykoncepcyjne

Postprzez joka150 Pt 08 maja, 2009

witam :) ja używam juz od ponad 3 lat plastrów EVRA jestem w 1000000% zadowolona .wczesniej uzywałam tabletek i przytyłam po nich około 8 kilo i do dzisiaj(mineły 3 lata ciezko jest mi utrzymac figure :( .) wczesniej wazyłam 50kg i bylo super po tabletkach wazyłam 58 i nie dało sie ze mna wytrzymac...co 5 min zmiana nastroju...płacz śmiech płacz smiech i tak w kolko:/ mialam juz dosyc siebie swojej figury i swojego bezsensownego zachowania(naprawde podziwiam mojego narzeczonego ze wytrzymał ze mna...ale to jest miłośc :) poszlam do mojej pani Ginekolog i powiedzialam ze chce plastry bo sie naczytałam ze nie sa tak szkodliwe jak tabletki i do tego :
1) nie tyje się ,
2)brak humorów,
3)czy masz biegunke czy wymiotujesz plastry dalej działają w 100% a nie jak tabletka...masz wiekszą kupe i musisz uważac :P
4)nie musisz sie martwic zeby codziennie o jednej porze połykac tabsy i niszczyc żołądek(czy wątrobe :P)
5)poprawiaja cerę(jezeli ktos ma trądzik:P)

i wiele wiele innych zalet :) ja,moja siostra,żona od brata i 4 koleżanki używamy i nie zamieniłybyśmy ich na żadne inne :
) tak jak nie zamieniłabym tamponów spowrotem na podkaski :P

dziekuje za uwage :P pozdrawiam
Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie
joka150
Gość
Gość

Data ślubu: 4 lipca 2009

Re: Platry antykoncepcyjne

Postprzez misia Pt 08 maja, 2009

Ja kiedyś też się zastanawiałam nad plastrami ale odstraszył mnie miesięczny bród który dostaje się pod plaster :|
"kochać i być kochanym to dar od Boga"
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
misia
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 664
Data ślubu: 6 czerwca 2009

misia napisał(a):Ja kiedyś też się zastanawiałam nad plastrami ale odstraszył mnie miesięczny bród który dostaje się pod plaster :|

jak to miesieczny? nosisz 1wszy tydzien np.na prawym ranieniu , pozniej 2gi tydz na lewym i 3ci tydz. znowu na prawym...nosi sie po tygodzniu a nie po miesiacu... :)
Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie
joka150
Gość
Gość

Postprzez katgoli Pt 08 maja, 2009

ja dostalam strasznego uczulenia i musialam odstawic :? jezeli ktos nie ma uczulenia to super rzecz
"W świecie dwuznaczności taka pewność uczuć przychodzi tylko raz, nie powtórzy sie choćbyś zyła nie wiem jak długo". -R.J.Waller

Obrazek
katgoli
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 194
Data ślubu: 13 czerwca 2009

Postprzez misia Pt 08 maja, 2009

joka150 napisał(a):jak to miesieczny?
a no tak pomyliłam się miało być tygodniowy :wink: ale brud i tak się dostaje i dla mnie to wyglada nie estetycznie :| od razu napiszę że ja nie praktykowałam ale mam parę koleżanek które go nosiły i nie ładnie to wyglądało no chyba ze to przez nie umiejętność naklejania :roll:
"kochać i być kochanym to dar od Boga"
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
misia
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 664
Data ślubu: 6 czerwca 2009

Postprzez martos82 Pt 08 maja, 2009

Plastry tez maja wady, w koncu to hormony, a nie dla kazdego taka burza hormonalna jest wskazana.
Najwazniejsze to zbadac sie przed braniem dodatkowych hormonow.

Plastry tez nie dla kazdego sa dobre, np. nei moga ich stosowac kobiety otyle, bo hormony gorzej przenikaja przez skore.
Obrazek

Obrazek
martos82
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 123
Data ślubu: 0- 0-2008

no to jest fakt...osoby otyłe nie mogą stosowac ... to jest fakt brudzą się...ale jak się umiesz z nimi obchodzic i dbasz o wygląd to nie wyglądają tak tragicznie :P ja np.znalazlam sposób na brudny klej wyłażący spod plastra :P po prysznicu biorę ręcznik i pocieram na około plastra i schodzi jak "tralala" :) hehe...nie chce nikomu wmawiac zeby odstawił tabsy i zaczął brac plastry bo co mnie to :P Chciałam się tutaj podzielic swoimi odczuciami :) każdy może przecież na tym forum powiedziec swoje skromne za i przeciw :P pozdrawiam :)

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090704290217.html
joka150
Gość
Gość

ejj... :( dlaczego nie widac mojego suwaczka przeciez dałam url ? :(
joka150
Gość
Gość

Następna strona

Powrót do Antykoncepcja

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl