witam

ja używam juz od ponad 3 lat plastrów EVRA jestem w 1000000% zadowolona .wczesniej uzywałam tabletek i przytyłam po nich około 8 kilo i do dzisiaj(mineły 3 lata ciezko jest mi utrzymac figure

.) wczesniej wazyłam 50kg i bylo super po tabletkach wazyłam 58 i nie dało sie ze mna wytrzymac...co 5 min zmiana nastroju...płacz śmiech płacz smiech i tak w kolko:/ mialam juz dosyc siebie swojej figury i swojego bezsensownego zachowania(naprawde podziwiam mojego narzeczonego ze wytrzymał ze mna...ale to jest miłośc

poszlam do mojej pani Ginekolog i powiedzialam ze chce plastry bo sie naczytałam ze nie sa tak szkodliwe jak tabletki i do tego :
1) nie tyje się ,
2)brak humorów,
3)czy masz biegunke czy wymiotujesz plastry dalej działają w 100% a nie jak tabletka...masz wiekszą kupe i musisz uważac

4)nie musisz sie martwic zeby codziennie o jednej porze połykac tabsy i niszczyc żołądek(czy wątrobe

)
5)poprawiaja cerę(jezeli ktos ma trądzik:P)
i wiele wiele innych zalet

ja,moja siostra,żona od brata i 4 koleżanki używamy i nie zamieniłybyśmy ich na żadne inne :
) tak jak nie zamieniłabym tamponów spowrotem na podkaski
dziekuje za uwage

pozdrawiam
Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie