kwiatoosiek, święta prawda. Piwko dla Ciebie za to Nie ważne jaki pierścionek dostajemy, czy z cyrkonią czy z diamentem itd. Ważne, że dany jest nam prosto z serca, z miłości a nie innych pobudek
dziewczyny tak na dobra mete - ile kazda z nas ma pierscionkow? tych srebrnych lub zlotych lub tych metalowych, ale kupionych np.na pamiatke z jakiegos miejsca? pewnie po kilkadziesiat....jednak tylko ten jeden jest szczegolny to jest wazne!
Ja mam dwa pierścionki,jeden dostałam kiedyś na walentynki i potem ten "prawidłowy" zaręczynowy Obydwa bardzo się od siebie różnią,ale ten jeden jest dla mnie zdecydowanie ważniejszy.
Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego,co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia...
Mój wygląda tak: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=13794146 To połączenie białego i żółtego złota. W środku ma kamień i nie zamieniłabym go na żaden inny.Dziewczyny macie rację-kasa nie jest ważna. Ja bym nadal chciała taki pierścionek jaki mam nawet gdyby kosztował 20 zł