"Gdzie ty pójdziesz, tam ja pójdę, gdzie ty zamieszkasz, tam ja zamieszkam, twój naród będzie moim narodem, a twój Bóg będzie moim Bogiem " Księga Rut 1,16
marzena1986 Kochana już jest 2 z przodu Ale póki nie mamy spisanego protokołu to wole mieć na uwadze że to jeszcze całe 3 miesiące bez jednego dnia Ahhh gdyby nie te papierki wszystkie to byłoby o wiele mniej stresu
marzena1986 teraz to dopiero będzie szybko leciało wiem po sobie jak było 6 miesięcy, a teraz nam już niecałe 4 zostały a coderce to już w ogóle malutko zostało
Właśnie zobaczyłam, że za 2 tygodnie mamy studniówkę hehe
"Miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze..."
Jeszcze 15 dni i Letka będzie miała stódniówke! Czas leci jak szalony już niedługo będziemy oglądać zdjęcia z Pięknych ślubów (mam nadzieję że będziemy oglądać) Kurcze czuje jakby wszystkie śluby z forum były dla mnie w jakiś sposób ważne Może dlatego, że w pewnym sensie uczestniczymy w przygotowaniach od a do z
Potrzebuję Waszej rady... na dniach mamy zamawiać zaproszenia, mamy juz upatrzone tylko zastanawiamy sie nad tym o co mozemy poprosic gosci zamiast kwiatów. Pomyslelismy o winie- najlepiej słodkim (ale nie znam ładnego wierszyka ) ale chcemy dac gościom wybor jednak nie wiemy co jeszcze fajnego i moze "innego" niż ksiązka czy karma dla psa mozemy zaproponowac... Prosze podpowiedzcie cos