Najsmieszniejszy/najlepszy/najgorszy komplemet od Ukochanego

Czyli relacje damsko męskie

Najsmieszniejszy/najlepszy/najgorszy komplemet od Ukochanego

Postprzez martos82 Pn 26 lis, 2007

Czy uslyszalyscie kiedys od Ukochanego ( lub Ukochanej ) jakis szczegolnie zapadajacy w pamiec komplement? Cos pieknego, albo wrecz przeciwnie bardzo smiesznego?

Moj W jest raczej fanem tej drugiej kategorii komplementow. Powiedzial mi kiedys, ze mam krowie oczy ( czyli takie duze ), ze jestem mieciutka jak kaczuszka ( to wbrew pozorom tez byl wg niego komplement :mrgreen: i nie mial nic wspolnego z nadmiarem cialka :razz: ).

Najlepszy tekst uslyszalam kiedys od niego okolo 5 rano, jak obudzilismy sie, by wstac do pracy. Powiedzial: " Marta, wygladasz jak stary kapec", co oczywiscie tez bylo KOMPLEMENTEM. Od tej pory do naszego jezyka weszlo na stale powiedzonko o starym kapciu.

Ktora z Was mnie przebije w komplementach?
Obrazek

Obrazek
martos82
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 123
Data ślubu: 0- 0-2008

Re: Najsmieszniejszy/najlepszy/najgorszy komplemet od Ukochanego

Postprzez lotka Wt 27 lis, 2007

Moj Rickus, pierwszy komplement jaki od niego uslyszlam powiedzial, ze mam ladne brwi( ze nie sa bushy czyli krzaczaste) nie raz jak ogladamy film on komentuje, dlaczego ona ma takie krzaczaste brwi?? Np. Keira Knightly, on zawsze zauwazy u kobiet krzaczaste brwi nawet jezeli ja nie widze, a podobno faceci nie zwracaja uwagi na detale. :grin:
Obrazek

Obrazek

Aniolek (*) 5tyg sierpien 2009... krotko byles pod moim sercem ale zawsze bede miec cie w sercu...
lotka
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 44
Data ślubu: 29 lipca 2008

Postprzez foszek Wt 27 lis, 2007

Niestety nie uda mi sie Ciebie pokonac :cry:
Najlepsze bylo jak powiedzial: Idealna pani domu to ty nie jestes ale i tak Cie kocham :mrgreen:
foszek
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 23

Postprzez kswitala Wt 27 lis, 2007

oj ja ie pamiętam takich komplementów śmiesznych, więc nie wiem czy je kiedyś usłyszałam od mojego mena. Pamiętam jak kiedyś mi powiedział, że nie ważne jaką będę miała sukienkę czy fryzurę w dniu ślubu, bo dla niego i tak będę księżniczką
kswitala

Postprzez Anna Wt 27 lis, 2007

martos82 napisał(a):Czy uslyszalyscie kiedys od Ukochanego ( lub Ukochanej ) jakis szczegolnie zapadajacy w pamiec komplement? Cos pieknego

Jak jechaliśmy z wesela do domu powiedział "Już wiele Panien Młodych widziałem ale ty byłaś najpiękniesza"
I jeszcze jeden................ ale ten zchowam dla siebie :razz:
ObrazekObrazek
Obrazek
Anna
Gaduła
Gaduła

Ilość piwek: 9
Data ślubu: 20 października 2007

Postprzez martusia007 Wt 27 lis, 2007

Moj kochany jest szalonym romantykiem, i czesto prawi mi komplementy jednak nigdy nie uslyszalam zadnego smiesznego komplementu... Czesto mowi ze jestem jego najcudowniejsza najjasniejsza gwiazdeczka, ze jestem jego najcudowniejszym aniolkiem i kobieta z jego snow i marzen itd Ale najbardziej lubie jak mowi mi " you are the best "thing" that has ever happened to me" i "my life started on December 25 2006 when a God sent me the most beautiful angel from heaven" :razz:
martusia007
Bywalec
Bywalec

Postprzez trinity84 Wt 27 lis, 2007

ja cierpię na niedosyt komplementów, ale niektóre szczególnie zapadają mi w pamięć:
"kocham Cię jak ocean" - co to właściwie znaczy?? do dziś mi to mówi i za każdym razem się śmiejemy z braku znaczenia :neutral:
i drugi, podczas pobytu w Szkocji ja pracowałam krócej więc zazwyczaj gotowałam obiad, kiedyś chciałam poeksperymentować i kupiłam sos do makaronu/ryżu "hot chilli"... jedyne co wtedy usłyszałam to nie było "dziękuję kochanie za pyszny obiad" tylko "nie rób tego więcej..."
nie było wcale aż takie ostre :???:
Obrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

Obrazek
trinity84
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 59
Data ślubu: 15 lipca 2010

Postprzez Dusia Wt 27 lis, 2007

trinity84 napisał(a):"kocham Cię jak ocean" - co to właściwie znaczy??

Ja dokładnie dwa lata temu dostałam smsa od mojego Miśka o treści "Kocham Cię we wszystkich językach świata"... Niby takie banalne, nie bardzo zrozumiałe ale pamiętam jak wieeeelki uśmiech na mojej buźce wywołał wtedy ten sms :mrgreen:
Obrazek
Dusia
Gaduła
Gaduła

Ilość piwek: 1
Data ślubu: 13 września 2008

Następna strona

Powrót do Uczucia

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl