nagrody w konkursach na weselu

Zabawy i inne konkursy na wesele.

nagrody w konkursach na weselu

Postprzez aggaaa Pn 10 maja, 2010

Mam dylemat odnośnie nagród w zabawach weselnych, chciałabym przygotować dla gości biorących udział w zabawach jakieś drobne upominki, ale jakoś nie mam pomysłu co dokładnie mogło by to być :roll: nie chce dawać wódki, bo troche to oklepane, a poza tym fajnie by było przygotować coś samodzielnie :)

może Wy macie jakieś pomysły? czekam na propozycje :D
Za post postawili piwko: kasia kata
Obrazek

Obrazek
aggaaa
Gaduła
Gaduła

Ilość piwek: 44
Data ślubu: 3 lipca 2010

Re: nagrody w konkursach na weselu

Postprzez nika99 Pn 10 maja, 2010

U mojej kuzynki na weselu byly rozne smieszne nagrody :wink: My np. dostalismy taka ramke w ktorej bylo stare 100zl (dzis 1gr :P ) :wink: . Oprocz tego dawali taki jakis zestaw, nie pamietam dokladnie- jakies patyczki do jedzenia i zupka chinska, w takim sensie, ze ktos kolacje wygral. Bylo jeszcze pare,ale nie pamietam :oops:
Obrazek
nika99
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 345

Postprzez paulapau Pn 10 maja, 2010

z tej serii co Nika pisze to pamietam jeszcze "express do kawy"- czyli gazeta super expres i kawa rozpuszczalna i kurcze pomyślę to sobie może jeszcze przypomne ;)
paulapau
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 198
Data ślubu: 18 czerwca 2011

Postprzez kasia kata Pn 10 maja, 2010

moja kolezanka w konkursie na najlepszy taniec hiszpanskki dostala jakis rekwizyt w ksztalcie penisa, nie wiem co to bylo dokladnie, jakis kubek czy dlugopis?

fajnie, ze zalozylas ten watek, tez bym szukala jakis alternatywnych dla wodki -jako prezentu- rozwiazan
Za post postawili piwko: aggaaa
Obrazek
Obrazek
kasia kata
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 122
Data ślubu: 7 sierpnia 2010

Postprzez medusa Wt 11 maja, 2010

kasia kata napisał(a):moja kolezanka w konkursie na najlepszy taniec hiszpanskki dostala jakis rekwizyt w ksztalcie penisa, nie wiem co to bylo dokladnie, jakis kubek czy dlugopis?

:shock: nie wiem czy bym sie cieszyla, moze to i smieszne dla niektorych, ale dla innych pewnie zenujace

Moze jestem nudziara, ale ja bym poszla w jakis alkohol albo slodycze.
Zreszta nie znam sie, bo nie spotkalam sie nigdy z takimi konkursami i nagrodami.

Na jednym weselu dziewczynka zaspiewala piosenke dla panstwa mlodych i dostala lalke. Panstwo mlodzi byli przygotowani, tylko nie spodziewali sie, ze inne dziewczynki tez beda chcialy zaspiewac i otrzymac nagrode :wink:
Obrazek
medusa
Bywalec
Bywalec

Ilość piwek: 15
Data ślubu: 2 lipca 2011

Postprzez aggaaa Wt 11 maja, 2010

może faktycznie pokupujemy różne drobiazgi, jakies smieszne najlepiej :wink:
u mojej koleżanki na weselu były nagrody typu wykałaczki, łapka na muchy itp., dziewczyna która wygrała zabawe przed oczpinami dostała mopa takiego zwykłego :)
no ale dalej myśle nad czyms do sama bede mogła wykonać, tylko z drugiej strony tak sie zastanawiam co Ci ludzie potem z tym zrobią, pewnie wyrzucą, wiec troche szkoda mojej roboty :roll: chyba ze bylo by to naprawde cos fajnego, tylko nic mi do glowy nie przychodzi

kasia kata, odlewam :)
Obrazek

Obrazek
aggaaa
Gaduła
Gaduła

Ilość piwek: 44
Data ślubu: 3 lipca 2010

Postprzez max78 Śr 23 cze, 2010

Najwięcej szczęścia da upominek w postaci 0.5, aczkolwiek moja znajoma dawała kiedyś różne breloczki do kluczy ;)
max78
Gość
Gość

Postprzez camelek Cz 01 lip, 2010

Chyba 0,5 ma zawsze wzięcie, tym bardziej, że niektóre rywalizacje są tak wyzywające, że można zwycięzcę trochę bardziej obdarować niż śmiesznym, niepotrzebnym upominkiem.
camelek
Kandydat
Kandydat

Następna strona

Powrót do Oczepiny

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl