Mój Piracki wieczór panieński :)

Wieczór kawalerski, wieczór panieński. Jak zorganizować żeby zaskoczyć ? Zorganizuj coś na ten specjalny wieczór co zaskoczy innych - niech pamiętają… ten dzień !

Mój Piracki wieczór panieński :)

Postprzez olgierd_5 Pn 20 kwi, 2009

O moim wieczorze panieńskim do ostatniej chwili nie wiedziałam nic: ani gdzie, ani kiedy, ani w jakiej formie się odbędzie. Wiedziałam tylko, że świadkowa ?coś tam? zorganizuje.

W zeszłym tygodniu trafił do mnie przeciek: termin - 18.04
Tego dnia o godzinie 19tej przyszła do mnie dziwnie ubrana koleżanka z worem pełnym ciuchów.. i kazała mi się w nie ubrać. Dopiero w trakcie okazało się, że będę piratem ;)

Po ubraniu się dostałam ręcznie rysowaną mapę z listem: nie pamiętam co dokładnie było napisane, chodziło o to, że miałam uwolnić swoje piracki z.. nie wiadomo skąd ;)
I pierwsza wskazówka: Udaj się do pajęczyny tarantuli po pierwszy skarb. Korzystaj z mapy!
Dopiero po chwili zorientowałam się, że chodzi o lokal w pobliżu mojego domu. Poszłyśmy tam z koleżanką.. nie wiedząc, dlaczego wszyscy na ulicy tak dziwnie na nas patrzą.. ;)
Pirat1.JPG

Znalazłam kolejną wskazówkę: podążaj na włoską wyspę, tam dowiesz się co dalej.. Chodziło o kolejny pub w mieście. Trafiłam tam i udałam się do barmanki z pytaniem o informację. Najpierw mały sznapsik, potem kolejna wskazówka: Odnajdź swoją Arę..od razu wiedziałam, który lokal jest następny ;)
Tam właściciel poprowadził mnie do ogrodu.. gdzie siedziało 10 moich piratek :D wszystkie wyglądały niesamowicie :D

Dostałam ogromną, ciężką skrzynię, dmuchaną papugę i puszkę z napisem: zbieram na ślub ;) Dziewczyny dopiły swoje napoje i już wszystkie razem pojechałyśmy dalej. Do kolejnego lokalu z mapy. Tam musiałam wyznaczyć 2 piratki, dostałyśmy 3 słomki w pisiorkowym kształcie i musiałyśmy wypić po miseczce Malibu :) Na dnie każda z nas na dnie znalazła karteczkę,a których kolejno było napisane: Muzyka, Światełko, Ciemność ? musiałam odgadnąć który przystanek jest następny ;)
Saloon1[1].JPG

Zebrałam datki do mojej puszki i już chciałyśmy wychodzić, kiedy zatrzymał nas szef lokalu z gotowymi drinkami ? Musiałyśmy na chwilę usiąść.. potańczyłyśmy na stołach, wypiłyśmy drinka z szefem i.. poszłyśmy dalej.

W kolejnym miejscu musiałam zwerbować 4 chłopaków, naznaczyć ich pirackim tatuażem.. i z jednym z nich zatańczyć w klatce ;) Nie przypuszczałam, że będą tacy chętni ? Wszystkim na twarzach narysowałam serducha i podpisałam się.
Tatuowani.JPG

Po tańcu w klatce udałam się do DJa, od którego otrzymałam kolejny lis: Idź prosto do paszczy LWA. Również od razu domyśliłam się, gdzie uderzać ;) Tam musiałam znaleźć 20 chętnych na zdjęcie ze mną facetów. Udało się.. po zaliczonym zadaniu dostałam klucz do skrzyni (z trzeciego lokalu) ? i list, żeby podążać na pn-wschód w stronę zieleni, gdzie zacumował mój statek. Na parkingu 300m dalej znalazłam nasze pirackie auto ?

Tam wypiłyśmy poi małym likierku, wsiadłyśmy w auta i pojechałyśmy dalej. Zupełnie nie wiedziałam gdzie, bo na mapie skończyła się skala i dziewczyny nie mogły dokładnie narysować, jak daleko jedziemy. Po kilkunastu minutach znalazłyśmy się w Zdzieszowicach w jednym z tamtejszych klubów ;)
Tam nasz ?kącik? niesamowicie przystrojony: balony, confetti, tron podpisany moim imieniem, szampan od właścicielki na powitanie.. i przemiła atmosfera ze strony obsługi ?
To był ostatni punkt na naszej mapie, bawiłyśmy się do 4tej rano.

Kilka fotek z ostatniej przystani:
Skarb[1].JPG
Prezenty2[2].JPG
Tron[1].JPG
Torcik[1].JPG
wieczka[2].JPG

Na całej ?trasie? wszyscy przesympatycznie na nas reagowali, wrzucali datki do puszki, robili zdjęcia, trąbili, machali .. i ogólnie bardzo pozytywnie :D

Nie spodziewałam się takiej imprezy!! A świadkowej sama sobie zazdroszczę :)
Asia, buziaki!!
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Ostatnio edytowano Cz 29 paź, 2009 przez olgierd_5, łącznie edytowano 4 razy
I can resist everything..except temptation ;)

Obrazek
olgierd_5
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 133

Re: Mój Piracki wieczór panieński :)

Postprzez celka Pn 20 kwi, 2009

WOW... jestem pod wrazeniem. Super zdjecia, super opis i co najwazniejsze, super wspomnienia. Masz co dziekowac organizatorce, bo przeszla chyba sama siebie.
celka
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 389

Postprzez nika99 Pn 20 kwi, 2009

olgierd_5, super wieczor panienski :mrgreen: Bedziesz miala co wspominac :mrgreen: No i super zdjecia-super wygladalas :mrgreen:
Obrazek
nika99
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 345

Postprzez dark_angel1 Pn 20 kwi, 2009

Olgierd super wieczor panienski pozazdroscic!!!!!
Brawo dla swiadkowej!!!!!!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
dark_angel1
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 445
Data ślubu: 15 sierpnia 2009

Postprzez mala_kicia1 Pn 20 kwi, 2009

Brawo dla organizatorki za te świetne pomysły :D
Obrazek
Nasz Mały Misiaczek
Obrazek Obrazek
mala_kicia1
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 197
Data ślubu: 23 maja 2009

Postprzez alice Pn 20 kwi, 2009

Super wieczór paanieński, aż zazdroszcze :)
alice
Bywalec
Bywalec

Ilość piwek: 24
Data ślubu: 25 lipca 2009

Postprzez Joanna* Pn 20 kwi, 2009

Wow aż Ci zazdroszczę tak wpaniałej imprezy! Wspaniale! Jestem pod wrażeniem zdolności organizacyjnych świadkowej! jeśli kiedyś dane mi będzie być świadkowąteżjej zrobię taki rajd! :mrgreen:
Obrazek
Joanna*
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 248
Data ślubu: 29 sierpnia 2009

Postprzez olgierd_5 Pn 20 kwi, 2009

Dokładnie, polecam pomysł :D Dzięki Wam, dziwczyny :)
I can resist everything..except temptation ;)

Obrazek
olgierd_5
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 133

Następna strona

Powrót do Relacje z wieczorów panieńskich/kawalerskich

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl