kswitala napisał(a):Jeżeli chodzi o takie związki dla pieniędzy, to uważam podobnie jak Katarzyna, że w naszym otoczeniu raczej to nie ma miejsca
Mylisz się.... takie zwiazki są i to dosyć częste jak na takie zjawisko....pierwszy przykład z brzegu...w mojej okolicy była dziewczyna 20-letnia, która sie zwiazała z prawie 35 lat starszym facetem....miłość sie skonczyła kiedy facet zbankrutował...tylko dziecko biedne teraz cierpi... drugi przykład.....dziewczyna znalazła bogatego i jeszcze jako niepełnoletnia zaszła w ciążę...złapała męża bogatego...ale na krótko...bo ten znalazł w końcu kobitkę w swoim wieku....
choć z drugiej str....to może ja w takiej okolicy mieszkam gdzie takich związków jest kilka..
Co do wieku ja zawsze zakładałam, że nie zwiążę sie z facetem starszyn niz 10 lat... mój R jest starszy ode mnie o 2 lata wiec sie mieści w normie

. Ale tak poważnie to chyba możemy sobie gadać, a większość babek i tak wybiera sercem.....Pewnie gdybym spotkałą faceta starszego o 15 lat i serducho by zabiło jak szalone to bym sie nie zastanawiała...no moze przy różnicy ze 20 lat to już zaczęłabym...Kilka moich kuzynek ma starszych od siebie meżów i są szczęśliwi....więc ja takich zwiazków jeśli są z miłości nie krytykuję i nie będę....