miłość nie liczy lat

Czyli relacje damsko męskie

Re: miłość nie liczy lat

Postprzez DarkAngel Pn 09 maja, 2011

Jak byłam w NL, pracowałam z pewną 18-latką, która związała się z bodajże 33 czy 34-latkie. Byli ze sobą już jakiś czas, dla niego rzuciła wszystko, m.in.szkołę i wyjechała do NL. Od tego czasu minęły ok 4 lata, 2 lata temu chyba sie pobrali, w zeszłym roku urodziło im sie dziecko i z tego co sie orientuję, mają się dobrze :)
Obrazek

Obrazek
DarkAngel
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 116
Data ślubu: 22 lipca 2011

Postprzez kwiatoosiek Pn 09 maja, 2011

akurat tutaj bym nie uwazala, ze rzucajac szkole w wieku 18 lat i odrazu wychodzic za maz jest najlepszym rozwiazaniem...ale kazdy ma swoj rozum i swoja opinie na ten temat...
Obrazek
Obrazek
kwiatoosiek
Bywalec
Bywalec

Ilość piwek: 22
Data ślubu: 18 sierpnia 2011

Postprzez ewe Pt 13 maja, 2011

mój maż jest 9 lat ode mnie starszy, ja przed 30-stka, on prze 40-stka i przez 10 lat znajomość ani razu nie pomyślałam o zmianie partnera na rówieśnika - mamy te same plany na życie, wspólne zainteresowania, choć rożne charaktery - kochamy sie ponad wszystko :!: :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ewe
Gaduła
Gaduła

Ilość piwek: 106
Data ślubu: 21 lipca 2011

Postprzez DarkAngel N 15 maja, 2011

kwiatoosiek, ja też ale to nie było moje życie no i wtrącać swojej opinii nie chciałam :) Jednakże nie zmienia to faktu, że im sie układa i są szczęśliwymi rodzicami :)
Obrazek

Obrazek
DarkAngel
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 116
Data ślubu: 22 lipca 2011

Postprzez Asiek85 N 15 maja, 2011

Myśle, ze jesli chodzi o roznice wieku, to nie ma na to reguly. Są związki w których milosc zaciera róznicę wieku. Jesli ludzie sie kochają, to metryka nie ma zadnego znaczenia. Natomiast są takze związki dla pieniedzy, wtedy juz pojawiaja sie problemy, bo kasa kasą, ale jeśli dwoje ludzi nie potrafi sie szanowac, to po jakimś czasie ten związek i tak sie rozleci..
Obrazek

"Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie.."
Asiek85
Bywalec
Bywalec

Ilość piwek: 37
Data ślubu: 23 czerwca 2012

Postprzez kwiatoosiek N 15 maja, 2011

miedzy moimi dziadkami bylo 11 lat roznicy..niestety nie mialam okazji poznac Dziadka(zmarl na raka 3 lata przed moimi narodzinami). Z opowiadan Babci wiem, jak bardzo sie kochali...wciaz, jak o Nim opowiada, ma usmiech na twarzy :)
Obrazek
Obrazek
kwiatoosiek
Bywalec
Bywalec

Postprzez ewe N 15 maja, 2011

miłość nie liczy lat :!:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ewe
Gaduła
Gaduła

Ilość piwek: 106
Data ślubu: 21 lipca 2011

Postprzez kwiatoosiek Śr 18 maja, 2011

widzicie, wszyscy sa jeszcze wstanie zaakceptowac zwiazek mlodszej ze starszym...inaczej jest jesli to kobieta jest starsza o 10 lat... niedawno poznalam pewnego chlopaka - ok 18 lat. spotkalam go z jego kolega, ktory mogl miec max27 lat...no i ten moj kolega przedstawil swojego kolege, jako"chlopak mojej mamy"(myslalam, ze zartuje :lol: )...no i po godzinie widzialam tego jego kolege z jego mama...Kobietka jest naprawde zgrabna, ale jak spojrzysz na ta twarz po wielogodzinnej solarce, :roll: z wytatuowanymi brwiami :roll: :roll: i tona makijazu to wyglada na 45...i wtedy to na taka pare sie dziwnie patrzy...
Obrazek
Obrazek
kwiatoosiek
Bywalec
Bywalec

Poprzednia strona

Powrót do Uczucia

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl