Meksyk

Gdzie byliście, co widzieliście. Relacje i zdjęcia

Re: Dubaj

Postprzez lentia1 Śr 21 paź, 2009

Poupia & Magdzia przeslalam wam na priva dokladne szczegoly oferty.
Ja mam miec na Sri Lance zorganizowane zwiedzanie z przewodnikiem w malej grupie.
W caly pakiet wchodza przewozy, wstepy, 4 hotele Half Board - bo jak bedziemy zwiedzac caly dzien to inna opcja nie wchodzi w gre - ta zorganizowana wycieczka nazywa sie Classic Ceylon Tour i mozna ja znalezc na stronce H&J
A do tego mozna wybrac rozne wyspy na Maledivach i ceny sa tez rozne.
My wybralismy Bandos bo czytalam opinie na Trip Advisor i ponoc na tej wyspie sa super house reefs a z tym na Maledivach niestety roznie bywa. Sa tez inne fajne wyspy ale niestety nie na nasza kieszen :?
chcielismy wziac AI ale ten hotel (tylko jeden na wyspie) niestety nie ma opcji AI. Mozna wziac jedynie HB - z drugiej strony wiedza co robia bo o wiele wiecej zarobia jak ludzie sami beda napoje i driny kupowac.
czytalam ze wszystko na Maledivach jest kosmicznie drogie i do tego na wyspy nie mozna wwozic absolutnie żadnego alkoholu.
lentia1
Gaduła
Gaduła

Ilość piwek: 51
Data ślubu: 23 maja 2009

Re: Dubaj

Postprzez puopia Śr 21 paź, 2009

magdzia- my chcemy bookowac na 28 lub 29 sierpnia - znalezlismy ejden hotel 5 gwiazdkowy za £895 -wyglada super i jest na Riwierze amya, ale nei w samym Cancucn do Cancun trzeba dojechac -a ja juz cos zaplanowalam i chce Cancun :D lecimy w sezonie deszzcowym bo powiedziano nam, ze wszytsko peiknie kwitnie, a deszczyk jest przyjemny i zwykle pada w nocy i chwilke w ciagu popoludnia. natomiast w porze suchej wszytsko jest wyschniete -ohhh ja juz sie nei moge doczekac. zaloze nowy watek i poprosze adminki o przeneisienie bo tutaj jest o Dubaju :oops:
“True love does not come by finding the perfect person,
but by learning to see an imperfect person perfectly.”
Jason Jordan
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
puopia
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 478
Data ślubu: 14 sierpnia 2010