Mali goście na weselu

Teksty na zaproszenia ślubne, wierszyki i wiersze miłosne ! Wasze ciekawe propozycje zaproszeń ślubnych ręcznie robionych

Mali goście na weselu

Postprzez kasiunia Śr 06 sty, 2010

Wszyscy uwielbiamy małe dzieci, ale czy na pewno na weselu? Zastanawiamy się z narzeczonym, czy zapraszać gości z małymi dziećmi. Rodzice muszą skupiać na nich uwagę, trzeba przygotować zabawy i jedzenie dla nich. Co sądzicie na ten temat? Znalazłam ciekawy artykuł o tej tematyce: http://www.saladlaciebie.pl/artykuly/pokaz/32.html
kasiunia
Gość
Gość

Re: Mali goście na weselu

Postprzez Aaardenka Śr 06 sty, 2010

ja mam podobny problem. ale nie martiwe sie nim tak bardzo.
nie bede tez z tego powodu zmieniac koncepcji imprezy i ponosic dodatkowych ksoztow. u mnie z mojej rodizny beda dzieci w wieku nastoletnim i kuzyn chce wziac synka rocznego. chcha,bym go poznala i wogole. ale to jest tylko i wylacznie ich poblem, bo trudno abym ja panna mloda bawila na swoim weselu roczne dziecko. to oni sie nie wybawia. nie bede tez placic opiekunce za to, aby bawila. mam wiele innych wydatkow. od pana mlodego nikt nie bierze dzici, nawet jego siostyra. to rozrywkowa rodzina i chca sie wytanczyc. dzieci beda ewentualnie na poprawinach. koelga od dziecka koszmaru, o ktorym kiedys pislaam, tez chche je wziac. no i moj promotr chche wziac 2 dzieci w wieku,ze trzeba zaplacic i za nie. zapraszalismy ogolnie bez dzieci i chyba zaczniemy to egzekwowac. ale to zalezy od PM czy lubia dzieci, od sali - jakie sa koszty itp...
Cywilny:
Obrazek
Kościelny:
Obrazek
Obrazek
Aaardenka
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 410
Data ślubu: 28 lipca 2009

Postprzez namdo Śr 06 sty, 2010

hej u mnie na weselu bedzie duzo dzieci i to takich w wieku od 1 do 5, ale ja sie o to nie martwie, niektorzy z gosci zostawiaja swoje pociechy u znajomych a inni angazuja babcie, ktore tez beda na weselu, ogolnie nikt nie sprawia problemow, Wlascicielka sali powiedziala, ze przygotuja specjalny kacik z zabawkami dla dzieciakow :D
Obrazek
namdo
Bywalec
Bywalec

Ilość piwek: 22
Data ślubu: 28 sierpnia 2010

to tez dobre rozwiazanie. aj wiem,ze niektore foremki zatrudniaja kogos np znajmowa w roli niani, przygotowuja kolorowanki i zabawy. podziwiam to,ale mi sie nie chce;)
Cywilny:
Obrazek
Kościelny:
Obrazek
Obrazek
Aaardenka
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Aaardenka napisał(a): przygotowuja kolorowanki i zabawy. podziwiam to,ale mi sie nie chce;)

szczerze mowiac mi tez nie, a rodzice musza sami sie namyslec czy chca zabrac swoje pociechy czy oddac w opieke ;)
Obrazek
namdo
Bywalec
Bywalec

z 1 strony tak, z 2 to i tak ksozt,bo ja za dzieci mojego szefa musze zpalacic tyle,co za normalne osoby...
Cywilny:
Obrazek
Kościelny:
Obrazek
Obrazek
Aaardenka
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Aaardenka napisał(a):z 1 strony tak, z 2 to i tak ksozt,bo ja za dzieci mojego szefa musze zpalacic tyle,co za normalne osoby...

aha to taka sprawa, aha to masz racje, szefa bym zaprosila tylko z zona, a rodzine z dziecmi :D
Obrazek
namdo
Bywalec
Bywalec

musze znim pogadac delikatnie. do lutego ma czas.
Cywilny:
Obrazek
Kościelny:
Obrazek
Obrazek
Aaardenka
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Następna strona

Powrót do Zaproszenia na ślub