Ja również przygotowuję się do tego szczególnego wydarzenia, więc dołączam to Waszego grona.
Mam nadzieję, że będę mogła na Was - zaprawionych w bojach - polegać
Jeszcze wiele spraw pozostało do załatwienia ale te najistotniejsze są już klepnięte. No to tak:
1. Najważniejsze- Msza Św. w moim parafialnym kościele o godz.12
2. Sala- "Dworek pod klonami" w Komornie - lokal jeszcze nie funkcjonuje, otwarcie jest w maju 2012. Właścicielką jest nasza znajoma także jestesmy na bieżąco, wiem, że wnętrza będa bardzo stylowe i z klasą a o to nam chodziło, mam nadzieję ze z kuchnią będzie równie dobrze
3. Zespół Stelcon - chłopaki z mojej miejscowości. Byłam na kilku weselach gdzie grali i są na prawde świetni
4. Kamera- MJ Studio Marzena Jezierna- sprawdzona osoba, spełniająca nasze oczekiwania. Pani Marzena będzie robić także zdjęcia z przebiegu całego dnia
5. Planujemy również sesje planerową w innym dniu, juz po uroczystościach. Zdjęcia wykona dla nas mój kuzyn, który jest amatorem ale jego zdjęcia niejednokrotnie są lepsze od tych profesjonalnych. Ma świetny sprzęt do pracy a fotografi to jego pasja. Jestem pewna, że wyjdzie z tego coś na prawdę niepowtarzalnego
6. Poprosiliśmy także już osoby, które chcemy aby były naszymi świadkami - siostra mojego narzeczonego oraz mój kuzyn (ten sam, który wykona dla nas zdjęcia)- jeśtesmy szczęśliwi bo przyjęli te role
7. No i fryzjer - niepowtarzalny, z indywidualnym podejściem i głową pełną pomysłów - Tomek ze studia GRAWO w K-Koźlu
To na tyle, reszta to otwarta karta. Pozostaje wybór sukni (choć mam juz swój typ i pewnie przy nim pozostanę), dekorator, obrączki, makijażystka, zaproszenia, winietki, cukiernia, nauki przedmałżeńskie (te planujemy na poczatek przyszłego roku) i cała reszta...
Ogólnie rzecz biorąc motyw przewodni naszego ślubu to PROSTOTA I ELEGANCJA
Będę na bieżąco dzielić się z Wami moimy pomysłami licząc na Waszą pomoc i opinie