Wieczór kawalerski, wieczór panieński. Jak zorganizować żeby zaskoczyć ? Zorganizuj coś na ten specjalny wieczór co zaskoczy innych - niech pamiętają ten dzień !
maqdzia byłam już w 3 Warkach (Sosnowiec, Wrocław, Opole) I ta opolska bije wszystkie na głowę, przede wszystkim dzięki właściwemu rozplanowaniu przestrzeni, no i muza, za każdym razem, jak tam jestem ( w Opolu) to, że posłucham Aerosmith jest niemal pewne!;-) a w Sosnowcu np. Feela puszczali;)
kasia kata, czyli Opole gora Warka stala sie w ktorkim czasie jednym z najbardziej obleganych lokali w Opolu- tam zawsze jest pelno - my jak idziemy po pol metra zamawiamy (bylam 3 razy tylko) orzeszki gratis moja siostra lubi te buleczki z sosem czosnkowym.. ja ostatnio zamowilam kanapke piwosza i dobra byla a frytki tam sa ogromne no i klima fajna - maja sale dla niepalacych ))
maqdzia i pizze z oregano mają, dlatego taka palce lizać, a właścicielką jest nasza była miss:-)jasne pamietam jej otwarcie jakoś rok temu w czerwcu, to było tak spokojnie, a już pod koniec wakacji był kłopot z miejscem:-)świetny klimat-lubie tego typu miejsca;-)cieszą oko i miło się tak zasiedzieć:-)