puopia napisał(a):ja tez szukam i jakos marnei to wychodzi!!!
ale jak kogos znajdziesz to bardzo Cie prosze daj namiary!
ja mysle o dwoch lub trzech salonach w Nysie- agel touch, mirage i VIP - ale jeszcze tam nigdy nei bylam! chce sie tam umowic na probne i zobaczymy co z tego wyjdzie
Ciężko mi kogoś polecić, ale spróbuję

.
W Vipie sie ścinałam, czekając na swoją kolejkę oglądałam katalog z ich fryzurami, pamietam, ze zrobiły na mnie wrażenie

.
Agel touch? A nie angel? U nich nigdy nie byłam, ale słyszałam dużo dobrego

.
O Mirage słyszałam różne opinie- i dobre i złe.
Natomiast co do czesania to na pewno nie polecam salonu Barber na Prudnickiej. Najpierw czesał kuzynkę na studiówkę- wróciła do domu z płaczem, umyła głowę, uczesała ja mama. Potem przyjaciółkę na wesele. nie powiem- nie byla to zła fryzura, ale całkiem zwyczajna, sama podobnie sie uczesałam rok wcześniej na wesele... I jeszcze włosy do oczepin całkowicie się rozprostowały. Czesanie nie było też tanie (jak na takie czesanie). Do tego uważa sie za nie wiadomo jakiego artyste, jest niemiły i nie da sobie nic powiedzieć. Same wady...
Niedawno koleżanka czesała sie tu:
http://nasza-klasa.pl/profile/27424244 . Baaardzo mi sie podobało jak była uczesana i pomalowana (też tam ją malowali), jednak na weselu nie byłam, wiec nie wiem jak z trwałością- jednak wyglądała ślicznie

.
I wiecej chyba nic nie mogę powiedzieć (a gadam i gadam

)