Egipt

Gdzie byliście, co widzieliście. Relacje i zdjęcia

Re: Egipt

Postprzez puopia Pn 21 lis, 2011

Ja bylam w Blanes w Hiszpanii -jakies 10 km od Loret de MAr -nic specjalnego musze powiedziec. Barcelona jest piekna ale w Blanes tak sobie. Plaza nie typowo piaszczysta -piasek taki gruboziarnisty. Morze zimne (ja bylam tam 3 tygodnie w licpu gdzie byly upaly) i duze glebiny.
lJezeli chodzi i Egipt to jak my bylismy w listopadzie to temperatury byly powyzej 30 -powiedziano nam, ze w lipcu i sierpniu potrafi byc ponad 50 stopni.
Moja Mama byla w Egipcie w lipcu i w Kairze podczas wycieczki temperatura byla 60 stopni w cieniu. Mowila, ze sie z niej poprostu lalo.
Duzo osob poleca Kanary -ja natomiast milo wspominam Grecje -i wyspe Skhiatos i Olimpic Beach. Grecja ma specyficzny klimat, atmosfere, ktorej w Hiszpanii zabraklo. Cieple morze, dobre jedzenie. Tyle ze teraz troche strach.
“True love does not come by finding the perfect person,
but by learning to see an imperfect person perfectly.”
Jason Jordan
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
puopia
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 478
Data ślubu: 14 sierpnia 2010

Postprzez DarkAngel Cz 24 lis, 2011

U nas Egipt odpada ze wzgledu na upały. Stanęło na tym, ze pojedziemy do Lloret de Mar albo na Wyspy Kanaryjskie - wszystko zależy od tego, która oferta w jakimś biurze będzie ciekawsza... no i muszę znaleźć najpierw jakieś biuro podróży, które oferyje wycieczki do Lloret... bo jak narazie oglądałam oferty i Itaki i oni nie mają.
Obrazek

Obrazek
DarkAngel
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 116
Data ślubu: 22 lipca 2011

Postprzez paulapau Cz 24 lis, 2011

DarkAngel napisał(a):U nas Egipt odpada ze wzgledu na upały. Stanęło na tym, ze pojedziemy do Lloret de Mar albo na Wyspy Kanaryjskie - wszystko zależy od tego, która oferta w jakimś biurze będzie ciekawsza... no i muszę znaleźć najpierw jakieś biuro podróży, które oferyje wycieczki do Lloret... bo jak narazie oglądałam oferty i Itaki i oni nie mają.

ja polecam Ci szczerze wakacje.pl albo fly.pl . Tam masz niemal wszystkie (dobre!) biura podróży i najtańsze oferty. Nie ma możliwości żebyś znalazła gdzieś taniej. A nawet jeśli to mozesz poszukać na wakacjach i iść do jakiegoś biura podróży z nazwą hotelu może Ci "zrobią" taniej. a jak nie zamawiasz tamtędy i tyle. Ja z tych portali korzystałam już 11 razy (sobie lub rodzicom) i gwarantuję Ci, ze znajdziesz to czego szukasz. A jak tam nie znajdziesz to juz nigdzie, bo tam jest wszystko ;) .

Proszę, tu masz oferty do Lloret de mar (nie wiem jaka opcja i termin Cię interesuje, więc dałam tylko kierunek)
http://www.wakacje.pl/wczasy/lloret-de- ... 2011-11-25
Za post postawili piwko: DarkAngel
paulapau
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 198
Data ślubu: 18 czerwca 2011

Postprzez DarkAngel Cz 24 lis, 2011

Dziękuję Ci bardzo :) Oczywiście bez piwka się nie obędzie, więc zdrówko! :)
Za post postawili piwko: paulapau
Obrazek

Obrazek
DarkAngel
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 116
Data ślubu: 22 lipca 2011

Postprzez paulapau Pt 25 lis, 2011

no to zdrówko ;)
paulapau