Dlaczego wlasnie On?

Czyli relacje damsko męskie

Dlaczego wlasnie On?

Postprzez lotka Cz 08 maja, 2008

Decyzja podjeta, na cale zycie 'ten jedyny wyjatkowy' wasz mezczyzna i przyszly lub juz maz. Dlaczego wlasnie On??? Co was urzekolo od samego poczatku? Kiedy zdalyscie sobie sprawe, ze to wlasnie ten? Jakich cech szukalyscie w mezczyznie ogolnie? Czy wasz wybranek to ideal z mlodzieczych lat czy ktos zupelnie inny niz kiedys sobie wyobrazalyscie? Zlapalyscie kröliczka wiec jakie sa te wasze futrzaki???
Obrazek

Obrazek

Aniolek (*) 5tyg sierpien 2009... krotko byles pod moim sercem ale zawsze bede miec cie w sercu...
lotka
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 44
Data ślubu: 29 lipca 2008

Re: Dlaczego wlasnie On?

Postprzez molka5 Pt 09 maja, 2008

dobre pytanie lotka bo ja sama nie wiem jak to się stało, że właśnie wybrałam mojego Ł

mamy zupełnie inne charaktery i na początku znajomości nawet nie dopuszczałam myśli, że kiedykolwiek mogłabym być z kimś tak różnym ode mnie
ale kiedy zaczęliśmy się spotykać tak się jakoś potoczyło, że już po paru dniach obydwoje wiedzieliśmy, że właśnie to jest to- i już tak na zawsze...
Obrazek
Obrazek
molka5
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 57
Data ślubu: 9 sierpnia 2008

Postprzez missi7 Pt 09 maja, 2008

moze wyda sie smieszne ale ma wlasnie takie cechy jak moj wymarzony z mlodych lat :mrgreen: no moze nie wszystkie ale spelnial kryteria :razz: te najwazniejsze :mrgreen:
Obrazek
missi7
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 213
Data ślubu: 19 lipca 2008

Postprzez magda 21 Pt 09 maja, 2008

mój miś tez przypomina mój ideał z dziewczęcych lat...
aż trudno w to uwierzyc...
Obrazek

Obrazek
magda 21
Gaduła
Gaduła

Ilość piwek: 5
Data ślubu: 23 sierpnia 2008

Postprzez nika99 Pt 09 maja, 2008

Dlaczego on?
Bo uwazam, ze pasujemy do siebie idealnie! Gdybym mialam faceta bardzie upartego ode mnie (albo taki jak ja), to nie wytrzymalibysmy z soba wiecej niz jeden dzien. Uwazam, ze uzupelniamy sie z M. Co prawda z leksza odbiega od mojego idealnego wygladu faceta,ale kiedy sie kocha, nie patrzy sie na wyglad :razz: Podsumowujac stwierdzam, ze nie moglam trafic lepiej :mrgreen:
Obrazek
nika99
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 345

Postprzez amelka Pt 09 maja, 2008

My jak sie poznalismy to sie nie znosilismy... On typ cfaniaczka, super ciuchy, perfumki, okularki, imprezki, fura itd. Patrzac na niego myslalam co za burak... :razz: poniewaz pomogl mojej przyjaciolce wyczyscic zarysowanie na samochodzie to poczulam sie w obowiazku zaprosic go na grila... :razz: i od tego sie wszytsko zaczelo... Nagle cfaniaczek okazal sie swietnym sluchaczem i przyjacielem, przestal nosic szpanerskie ciuchy, ukladac fryzurki na zelu i stal sie zwyklym, szarym czlowieczkiem... Podziwiam go za zmiany jakie dokonal nie tylko w swoim wygladzie ale i charakterze. Okazal sie facetem z zasadami i wartosciami, a nie jak na pierwszy rzut sie wydawalo. Z wygladu jest moim idealem, choc ma jeden mankament ktore na poczatku nie umialam zaakceptowac :oops: wzrost. Ja zawsze spotykalam sie z wysokimi siatkarzami, koszykarzami itd. moj brat i tata sa bardzo wysocy, a moj ukochany ma 2 cm wiecej ode mnie czego czesto wogole nie widac... :wink: Na poczatku byl to dla mnie problem, ale teraz jak sie przytulam do brata to jakos tak mi niewygodnie, za wysoko ta klate ma... :razz:
amelka
Gaduła
Gaduła

Ilość piwek: 5

Postprzez misia Pt 09 maja, 2008

lotka napisał(a):Zlapalyscie kröliczka wiec jakie sa te wasze futrzaki???

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My jak to kiedyś już w jakimś temacie pisałam byliśmy przyjaciółmi i jakoś tak wyszło że ta przyjaźń przerodziła się w miłość
Mój R ma wszystko czego oczekiwałam od faceta,dał mi ;przyjaźń zrozumienie zaufanie
Jeśli chodzi o cechy zewnętrzne to odbiega w zupełności ja za małolata marzyłam o wysokim czarnookim opalonym brunecie a mam mojego wzrostu niebieskookiego szatyna :razz:
No ale jak się już pokocha to ta osoba wydaje Ci się najatrakcyjniejsza i mojego skarba nie wymieniłabym na inny egzemplarz :wink:
"kochać i być kochanym to dar od Boga"
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
misia
Opętany przez forum
Opętany przez forum

Ilość piwek: 664
Data ślubu: 6 czerwca 2009

Postprzez Joanna* Pt 09 maja, 2008

Dlaczego? Bo poza tym, że jestem zakochana- nie jest byle jakim facetem- w stylu "jakim mnie Panie Boże stworzyłeś- takim mnie masz", a i spełnia moje marzenia. Dba o mnie i o syna. Czego jeszcze chcieć? Może mniejszej zasadnoczości..
Obrazek
Joanna*
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 248
Data ślubu: 29 sierpnia 2009

Następna strona

Powrót do Uczucia

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl