Dekoratorzy Ślubni z Grodkowa

Dekoracje weselne, dekoracje ślubne. Wasze dekoracje sal na wesele - czyli sale weselne o jakich marzycie

Dekoratorzy Ślubni z Grodkowa

Postprzez annna So 03 paź, 2009

Witam :)
Poszukuję dobrej firmy dekorującej kościół i salę na wesele. Jestem z woj. opolskiego i trafiłam na ciekawą ofertę firmy REKLAMAd. Czy ktoś korzystał z ich usług lub miał styczność z dekoracją, którą wykonywali :?: ?
Na ich stronce REKLAMA znalazłam bardzo ładną galerię zdjęć - szczególnie z kościoła, ale zastanawia mnie opinia osób trzecich.
Proszę wypowiedzcie się na ten temat.
Pozdrawiam
Przyszła Pani Młoda :D

W sprawie reklamy, prosimy o kontakt z administratorem.
annna
Gość
Gość

Re: Dekoratorzy Ślubni z Grodkowa

Postprzez nina Pn 30 sie, 2010

annna napisał(a):Witam :)
Poszukuję dobrej firmy dekorującej kościół i salę na wesele. Jestem z woj. opolskiego i trafiłam na ciekawą ofertę firmy REKLAMAd. Czy ktoś korzystał z ich usług lub miał styczność z dekoracją, którą wykonywali :?: ?
Na ich stronce REKLAMA znalazłam bardzo ładną galerię zdjęć - szczególnie z kościoła, ale zastanawia mnie opinia osób trzecich.
Proszę wypowiedzcie się na ten temat.
Pozdrawiam
Przyszła Pani Młoda :D

W sprawie reklamy, prosimy o kontakt z administratorem.
Cześć
Ostatnio korzystałam z usług tej firmy i z ręką na sercu mogę ją w 100% polecić.
Dekorowałam kościół i salę.
Kościół nabrał blasku. Piękne i olbrzymie bukiety kwiatowe połączone z bramami z kwiatów, różyczkami na ławkach i pokrowcami z "welonami" dały cudowny efekt. Wszyscy goście zachwycali się wyglądem naszego kościoła.
Sala również była urocza. Świecąca ściana tworząca tło za nami, dekoracja na naszym stole, kwiaty na stołach gości ułożone w fantazyjny sposób, pokrowce na krzesłach z różowymi kokardami i wiele innych rzeczy dało super efekt. Było rzeczywiście tak jak zapewniali na stronie, sala stała się zupełnie inna, nabrała magii i weselnego nastroju.
Wiele z moich gości wzięło namiary na firmę.
Jeszcze raz polecam i gorąco dziękuję dekoratorką za pomoc :D .
nina
Gość
Gość

Postprzez buziolaczek So 11 wrz, 2010

a jak z ceną ile kosztował was taki wystrój sali i kościoła?
buziolaczek
Uczestnik
Uczestnik

Ilość piwek: 9
Data ślubu: 18 czerwca 2011

Postprzez ART. DECO JUBILER Pn 25 paź, 2010

Podpisuje się pod powyższym pytaniem,ile kosztuje wystrój takiego kościoła i sali? Nigdy nie korzystałam z usług tej formy,więc nic więcej nie mogę powiedziec.
Pierścionki i obrączki ślubne
ART. DECO JUBILER
Bywalec
Bywalec

Ilość piwek: 5

Postprzez annna So 25 cze, 2011

Dzięki Nino
Skorzystałam i nie żałuję. Dekoracja kościoła od 500zł. Ja zamówiłam za 900zł - każda złotówka była tego warta.Dekoracja sali od 600zł. Ja wzięłam za 1600zł + koszt pokrowców. Do dziś patrzę z dumą na zdjęcia z wesela - to co zrobili z ciemną zwykłą salą zasługuje na wielkie uznanie. :shock:
Czułam się naprawdę jak księżniczka...
POLECAM!!!! :D
annna
Gość
Gość

Powrót do Dekoracje

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl