Dziewczyny macie jakieś zdjęcia dekoracji waszych domów (ewentualnie klatek schodowych?). Szukam inspiracji, a nie widzę takiego tematu .
Niektóre z was miały chyba te łuki z balonów nad bramą albo coś w tym stylu. Ile trzeba balonów na coś takiego? Nie mam kompletnie pojęcia, więc pomóżcie .
Rona napisał(a):Ja będę miała tylko tablicę i balony..
No ja też tablicę i chyba balony na łuku w kształcie bramy. Tylko dalej nie wiem, ile tych balonów, a chcę je już zamówić na Allegro, bo u mnie w mieście są drogie. Worek 100 szt. kosztuje 45 zł, podczas gdy na Allegro 10 zł . Tak więc różnica wielka.
Witam ja mam takie pytanko bo wczoraj chwaliłam sie przeszłej teściowej ze mam juz balony na brame i mówiłam ze kupiłam mix kolorów a on mi strwierdziła ze na ślub nie wypada takich kolorowych i ze to wyglada jak cyrk lub odpust. I chciałam sie własnie dowiedzieć czy naprawde tak to bedzie wygladac jezeli dam po 3 kolory z kazdego na brame i kazdy bedzie innego kolru czy lepiej kupić jeszcze raz tylko te same kolory np. róznowy, biały i żólty i cała bramę wystroić tymi kolorami . Tak że proszę o wasza ocene. Pozdrawiam