cabrio

limyzyny na wesele a może jakiś stylowy oldtimer do ślubu ? Czy bryczka na wesele to już przeżytek ?

cabrio

Postprzez basilio22 Cz 30 cze, 2011

Witam szukam cabrio do slubu, w okolicach strzelec. obojetnie co, ale zebym mogl autkiem sam pojchac, bez kierowcy. czy macie jakies namiary??
basilio22
Gość
Gość

Re: cabrio

Postprzez Krzysztof1 Cz 11 sie, 2011

Zajżyj na stronę firmy KIMBEX z Krapkowic .
Mają na 100% Porsche Boxster S cabrio auto jest praktycznie nowe - ma piękny czerowny kolor i kremową tapicerką !
Ostatnio miałem wynajęte Porsche Panamera 4S ....... super auto , kurcze wszyscy nasi goście weselni byli w szoku , kopary im opadły bo pierwszy raz widzieli to auto na "żywo" !!!
Mają też inne super bryki , coś takiego też jak bolid czy duży gokard a nazywa się KTM ( czytałem że to pierwsze super auto marki KTM tej samej co produkuje motocykle ! ) Bryka jest kozacka i rozwala wszystko co do tej pory widziałem , sam właściciel przewiózł mnie z 5 minut tym pociskiem a uśmiech na twarzy mam do dziś jak sobie przypomnę jak było zaje..cie.
Krzysztof1
Gość
Gość

Postprzez magda900 Pt 07 paź, 2011

Ale na taką pogodę to trzeba już uważać z kabrioletem ;)
magda900
Gość
Gość

Postprzez k4tey Cz 03 lis, 2011

Krzysztof1, dzięki Tobie najprawdopodobniej pojedziemy do ślubu naszym wymarzonym kabrioletem. Dzięki :)
k4tey
Gość
Gość

Postprzez ART. DECO JUBILER Śr 28 gru, 2011

Racja,samochód typu Cabrio bardzo fajnie sprawdzi się jedynie podczas pięknej i słonecznej pogody. Inaczej nie ma najmniejszego sensu... Nawet przy krótkich odcinkach drogi do pokonania,może to być uciążliwe.
Pierścionki i obrączki ślubne
ART. DECO JUBILER
Bywalec
Bywalec

Ilość piwek: 5

Powrót do Pojazd do ślubu

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl