administrator napisał(a):Np. Pisanie w dziale zespoły, sale itd - dostępne by było dla użytkowników np. po napisaniu 10 postów i byciu np. 30 dni na forum
administrator napisał(a): dzial nasze imionka dostepny tylko dla zalogowanych np. 30 dni ktorzy napisali np. 10 postow.
dzial "Jaki był Twój ślub?" - dla zalogowanych np. 30 dni ktorzy napisali np. 20 postów itd
moze ja czegos nie rozumiem ale w tej sytuacji ktore dzialy bede otwarte dla "nowych" forumowiczow... no bo jesli ploty sie nie licza to poza powitaniem gdzie mogliby wypisac te posty?
Mysle ze wiele z nas samych najpierw sie przedstawilo a potem opisywalo przygotowania- a w proponowanym ukladzie byloby to niemozliwe...
poza tym ja na przyklad duzo czytalam forum zanim zaczelam pisac... czytajac posty z roznych dzialow zbieralam informacje na temat sal, zespolow, fotografow itp, oraz tego od czego powinno sie zaczac, na ile wczesnie powinno sie zaczac i tym podobne informacje ktore bardzo mi pomogly podjac decyzje... przy poblokowaniu dzialow byloby to niemozliwe bo to wsyztsko zanim zaczelam pisac...
mysle ze musimy pamietac o osobach ktore potrzebuja pomocy i informacji a nie koniecznie maja "odwage" na pisanie... a przynajmniej nie na duzo pisania

wiec mysle ze kryteria nie powinny byc za ostre bo to utrudni pozyskiwanie nowych forumowiczow dzieki ktorym forum fuznkcjonuje i dla ktorych forum jest stworzone...
mysle ze na przyklad jednym z kryteriow dostepu do niektorych dzialow (jak na przyklad jaki byl twoj slob czy przygotowania) moze byc przedstawienie sie w odpowiednim dziale...
poza tym jedyna inna rzecz ktora ja bym zablokowala to zdjecia- w sensie ze pokazuja sie tylko osobom z danej autogrupy albo cos...