Auto grupy

Re: Auto grupy

Postprzez beatha Wt 15 mar, 2011

no nie wiem ja nie jestem przekonana do tego- jak dla mnie idea itenrnetowych forum to wlasnie zeby byly latwo dostwpne... dla wszystkich... a nie "ubiegac" sie o udzial...
zgadzam sie z ograniczeniem dostepu do zdjec i "zarezerwowaniem" prawa dla administratora do "wyrzucenia" z forum osob ktore, jak to sie juz zdazalo, albo spamuja albo jedyne co maja do powiedzenia to obrazliwe teksty...

ale takie moje zdanie i jak widac jestem w mniejszosci :wink:
Wiekszosc niech decyduje ale ja chcialam tylko pokazac druga "strone"... bo niestety wydaje mi sie ze zbyt duze ogranicznia zniecheca przyszlych potencjalnych forumowiczow... :roll:
Obrazek
Obrazek
beatha
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 286
Data ślubu: 15 maja 2010

Postprzez smile Wt 15 mar, 2011

Moim zdaniem ograniczone powinny być zdjęcia i opis dnia ślubu. Przygotowania do ślubu moim zdaniem nie lub w bardzo niewielkim stopniu, bo przecież po to jest to forum, żeby dowiadywać się wielu rzeczy na temat przygotowań itd, to jest jeden z najważniejszych tematów tutaj... a pisać o plotkach, widzieć reklamy to można wszędzie :roll: ja zapisując się tutaj najbardziej śledziłam właśnie przygotowania.
Obrazek
smile
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 222
Data ślubu: 2 lipca 2011

Postprzez paulapau Wt 15 mar, 2011

ja jeszcze proponowałabym żeby dział reklamy był dostęny dla wszystkich, ale juz pisać w nim mogły osoby po iluś postach.

I podoba mi się pomysł żeby "prosić" o dostęp do działów ze zdjęciami. Tylko nie wiem, czy się sprawdzi na tak dużym forum :( . To chyba jednak nierealne.
paulapau
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 198
Data ślubu: 18 czerwca 2011

Postprzez Nina3843 Wt 15 mar, 2011

Ja bym podzieliła dział przygotowań, tak żeby informacje o firmach itp byłu dostępne do czytania dla każdego do pisania po np 10 postach, a czytanie i pisanie w przygotowaniach do naszych ślubów było dostępne po napisaniu np 30 postów.
Pozdrawiam,
Nina

Obrazek

Obrazek
Nina3843
Stały bywalec
Stały bywalec

Ilość piwek: 160
Data ślubu: 17 września 2011

Postprzez kicia8282 Wt 15 mar, 2011

administrator napisał(a):Została wprowadzona modyfikacja tzw. autogrupy.
Użytkownicy przydzielani są automatycznie do grup na postawie ilości postów oraz długości bycia na forum.
Chcielibyśmy aby dostęp do działów (pisanie i czytanie) był dostępny po spełnieniu określonych kryteriów.

Np. Pisanie w dziale zespoły, sale itd - dostępne by było dla użytkowników np. po napisaniu 10 postów i byciu np. 30 dni na forum

Co wy na to ? Jakie są wasze propozycje działów i kryteriów ?

administrator, powiem ze pomysl mi sie nie za bardzo podoba bo niby jakby podzielilic nowych uzytkownikow :roll: :oops:
Ja tak samo jak Beatha najpierw duzo czytalam o przygotowaniach innych forumowiczek a dopiero po jakims czasie zaczelam pisac :oops:
Jeku cos czuje ze czeka nas ciezkie zadanie...
Obrazek

"Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku."
Antoine de Saint-Exupéry
kicia8282
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 270
Data ślubu: 6 maja 2010

Postprzez nika99 Wt 15 mar, 2011

paulapau napisał(a):To chyba jednak nierealne.

Czemu? JA mysle, ze jest to do wykonania :wink: Sprawdzilo sie gdzie indziej, to czemu nie u nas?
kicia8282 napisał(a):administrator, powiem ze pomysl mi sie nie za bardzo podoba bo niby jakby podzielilic nowych uzytkownikow

kicia8282, no wlasnie wg ilosci postow i dni na forum, a takze aktywnosci.

Poza tym duza liczna osob po prostu usunela zdjecia, bo sie boja, ze trafia w zle rece czy tym podobne. A tak zdjecia z slubow beda mogly byc na dluzej, bo beda mialy dostep tylko osoby "zaufane".
Obrazek
nika99
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 345

Postprzez paulapau Śr 16 mar, 2011

nika99 napisał(a):
paulapau napisał(a):To chyba jednak nierealne.

Czemu? JA mysle, ze jest to do wykonania :wink: Sprawdzilo sie gdzie indziej, to czemu nie u nas?

nie wiem czy na jakimś takim dużym forum jeszcze tak jest. Ja znam takie forum, ale jest dużo mniejsze, wszyscy sie "znają" i altwiej wtedy weryfikowac. A tutaj jednak administrator nie czyta (chyba) wszystkich wątków, wiec jakby mógł takie decyzje podejmowac? Chyba, ze robiliby to moderatorzy, to wtedy co innego.
paulapau
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 198
Data ślubu: 18 czerwca 2011

Postprzez nika99 Śr 16 mar, 2011

paulapau napisał(a):nie wiem czy na jakimś takim dużym forum jeszcze tak jest.
jest, widzialam :wink:
paulapau napisał(a): A tutaj jednak administrator nie czyta (chyba) wszystkich wątków, wiec jakby mógł takie decyzje podejmowac? Chyba, ze robiliby to moderatorzy, to wtedy co innego.
a to juz kwestia do omowienia po podjeciu decyzji, czy w ogole taka opcje wprowadzac.
Obrazek
nika99
Pomocnik Admina
Pomocnik Admina

Ilość piwek: 345

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Przedstaw się

Reklama

Chcesz zamieścić reklame napisz do Admina admin@forum.wesele.opole.pl